Acasă Articole by V Stati linistiti, suntem salvati!

Stati linistiti, suntem salvati!

326
5
DISTRIBUIȚI

Am gasit recent un articol in Libertatea, in care se preciza ca politistii au reusit sa aresteze cativa traficanti de droguri, din judetul Maramures. Nimic anormal, bravo lor, numai ca bravii nostri ocrotitori au reusit sa anihileze o retea de 4 pustani care fumau iarba! Dupa intrarea in forta, politistii au reusit sa confiste din casa „criminalilor” si cateva instrumente de distrugere in masa!

Citez: „politistii au ridicat de la domiciliile tinerilor o narghilea, foite de tigarã, un cutit pentru portionarea drogurilor si un cântar electronic”. Dragi cititori, trebuie sa va anunt ca am scapat ca prin urechile acului  de complotul diabolic care ar fi distrus tara asta! De exemplu, narghileaua, la o simpla atingere, poate exploda si poate distruge absolut totul pe o raza de 5 km, foitele de tigara sunt toxice si odata intrate in contact cu apa, distrug natura si corpul uman in mai putin de 4 min, iar cantarul electronic este letal… daca-l inghiti!

Multumim politiei ca ne sprijina si este alaturi de noi si pentru ca a deconspirat planul diabolic al celor 4 adolescenti!

DISTRIBUIȚI

5 COMENTARII