Acasă Rezista presei mondene Blonda lui Iri, Bamby si Sanzy

Blonda lui Iri, Bamby si Sanzy

190
2
DISTRIBUIȚI

Blonda lu’ Iri, cunoscuta si sub numele (dar si sub Iri) de Blonda lu Iri, a declarat pentru Libertatea ca „…Iri ar trebui sa aiba o soferita atragatoare in persoana mea”. Sigur si el ar vrea in persoana ei, cat mai inauntru posibil, doar ca ia foc Moni momentan, deci sa mai stea putin…capra. Tot dansa a mai spus ca nu i-ar lua nici bani si ar lucra si pe gratis. Ce fata buna! Deci lucreaza si pe gratis si nu-i ia nici bani. O vrem si noi! Deschilotarea!!!


Ziceti voi daca sunt eu nebun! Oare cum sa reactionezi in fata articolului in care ziaristul autor ne expune amanuntit ce si-au luat caprioarele Bamby din Germania. Conform declaratiilor din Libertatea, si-au luat haine (haine pentru haine), ciocolata (s-o fumeze, as zice eu), creme (de fund), un anumit tip de paine (cu miezul pe afara), verdeata (jos) si….teapa de la Axinte! Oare Axinte are ochi caprui? Iubeam si eu candva doi ochii caprui/Plangeam cand nu-i vedeam de dorul lui/Dar ce pacat caci ochii lui minteau/Si cand nu ne-asteptam, ne tepuiau…

Sanziana Buruiana (mai mult Buruiana decat Sanziana) si-a tunat unul din incisivi, conform eMulte.ro. Cred ca intr-o dimineata, cand s-a trezit (sigur dupa 12.00), blonda s-a privit in oglinda si s-a intrebat: Oare ce-mi lipseste mie? Ia sa vedem…Frumoasa sunt, altfel nu se explica „intrarea” barbatilor in viata mea, desteapta..nu mai zic..2X3=6, 3X3=9, raspuns final 69, cuminte sunt..uite e 12 si eu n-am facut nimic cu nimeni…Deci ce-mi lipseste? O piatra Swarovski! Oare m-o incurca in vreun fel? Nu? OK! Vreau piatra! Dar sa nu crape pe gerul asta, domn’ doftor!

DISTRIBUIȚI