Acasă Rezista presei mondene Sani goi si pumni plini

Sani goi si pumni plini

234
1
DISTRIBUIȚI

Tanase, o pocnesti pe Iulia?  Da? Ii dai….si la bot? Cred ca duce! Daca nu duce…ia! Daca ia, inghite?  Si lista intrebarilor ar putea continua. Deci, intre bare sta Tanase, care conform Libertatea, e agasat de gelozia iubitei. Cum educatia lui de fotbalist nu-i permite sa-si jigneasca femeia de langa el, Tanase a plesnit-o peste ochi pe “focoasa bruneta” chiar in toaleta unei discoteci. Supararea Iuliei n-a fost legate de capacele iubitului ci de locul in care el a ales sa faca asta. In toaleta ea avea alte amintiri. Facea pipi, poze si uneori…bot!

Loredana Chivu a defilat pe podium in sanii goi, spune Cancan. Pai hai sa ne gandim un pic. Tu nu Loredana, stai cuminte acolo, o vom face noi si pentru tine. Din titlu nu prea ai de unde sa-ti dai seama cine-i Loredana Chivu. Ruda cu fotbalistul cu acelasi nume nu e, nu canta si nu a cantat vreodata “Buna seara iubite”, deci nu e nici Loredana cantareata si nici macar fratele ei. Studiind pana la capat stirea, aflu ca Lore e fosta asistenta  lui Capatos. Deci asta e meseria ei de baza, profesia ei implinita. Inca de cand era pe bancile scolii, raspunsul ei la intrebarea doamnei invatatoare “Ce vrei sa te faci cand vei fi mare?”, era “Vreau sa devin asistenta lui Capatos”. Acum, dupa atatia ani, biata de ea, a patit necazul: i-a  iesit sfarcul din sutien. S-a rusinat, s-a inrosit (in gat), a busit-o plansul si nu a mai putut da ochi cu oamenii din jurul ei. Vreo 10 secunde, ca ei ii trece repede!

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. „Supararea Iuliei n-a fost legate de capacele iubitului”…Romana e grea pentru unii, dar si pentru tine Dl. Ziarist? (parat). Pana una-alta, cand revine Aurel? Macar el ne face sa radem, la tine lipseste sarea si piperul…nu-ti plac condimentele? Sau te ustura cand mergi la wc? Nu te chinui sa faci lucruri „marete” ca nu-ti ies. Il vrem pe Aurel! Cutitu-producatoarea, Nikita! Sustinere pentru Aurel!