Acasă Rezista presei mondene Sms-uri si ovule, cicalaca-cicacea!

Sms-uri si ovule, cicalaca-cicacea!

180
1
DISTRIBUIȚI

Ciao! cica: „Mesajele dintre sotia lui Irinel Columbeanu si fostul ei sofer au iesit la iveala” …si mai cica: „Scandalul iscat intre Voicu Panzaru, zis Ricky, si Monica Columbeanu pe tema unor SMS-uri despre care fostul sofer spune ca i-ar putea distruge casnicia cu Irinel capata amploare.”

Unul din mesaje, si cred ca chiar cel care face sa zguduie casnicia celor doi potriviti, arata, conform revistei Ciao!, asa: „Hai sus, te rog!”. Nasol! Parc-o vad pe Monica pe bancheta din spate butonand catre tanarul sofer: hai in spate….delete, delete…hai jos…delete, delete, delete…aaaa…Hai sus, te rog! Send. Acu’ …ca s-au dilit sau nu, nu bag mana in foc!

Libertatea cica: „România, raiul traficului de ovule!” Romania si rai merg impreuna ca zaharu-n bucate, ca nuca-n perete, ca nora-n blide …citim ca „numeroase tinere românce îsi vând celulele sexuale. Afacerea e intermediata de clinicile de fertilizare in vitro care racoleaza fetele…”

Pai isi ofera ele, romancele,  sexul pe de-a-ntregu, daramite pe celule… Racoleaza… e exagerat putin! Lasati coordonatele unei astfel de clinici si sa vedeti ce coada-i creste…   Stie careva unde dau si eu 2-3 spermatozoizi proaspeti?

In Click! continua povestea de interes national cu idila dintre Catalin Closca si Crisan si Nicole Formescu consumata cu putina vreme in urma, in ’88…imi vine sa o iau la misto pe Formescu cum a luat-o Catalin acu 22 de ani la…la la la, suntem pitici misto! Pai da’ de ce Nicoleo tocmai acuma te trezesti sa ne anunti ca ti-a varat Cata melu-n traista? Eu stiu de ce! Pentru ca sa auza lumea din tine ca sa te cheama la cantari ca sa iei bani …. Cicalaca-cicacea, e Formeascaaa!

Al vostru,
Aurel

Pofta buna!

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU