Acasă Rezista presei mondene Rezista presei mondene. Cap 1: Monica Columbeanu, Daniela Crudu si Claudia de...

Rezista presei mondene. Cap 1: Monica Columbeanu, Daniela Crudu si Claudia de la Sexxy

233
6
DISTRIBUIȚI

Simona, Alina, Raluca, Monica, etc… Suntem invadati de ele si de chilotii lor la fiecare  pas. Vorbesc aici despre Marea Chilotareala, campania care dezbraca femeile si le arunca in 6 pagini din 5 ale unui tabloid. Eu ma numesc Titi Scornescu si incepand de astazi vom critica si  vom rade impreuna de „vedetele” din showbizz. Ni se va alatura si Aurel, un alt coleg la fel de satul de ele. Orice om care rade de retarzi e probabil cel putin la fel de retard. Daca si noi suntem retarzi.. ne vom da seama pe traseu in noua rubrica de pe eMulte.ro, care se va numi „Rezista Presei Mondene”, pentru ca intr-adevar trebuie sa suporti cu stoicism „chilotareala”. Asa ca, rezista presei mondene!

Buna seara dragi devoratori de presa mondena! S-a facut ora 00.00, am deschis Click! si observ ca Omul Negru a venit mai devreme cu o ora. Mai precis, vrajitoarea Vanessa (cu doi de „s”…unul sigur e de la „sa moara mama”) declara pentru tabloidul mentionat ca cineva ii vrea raul lu’ Moni! Concret, la ghicitoarea Vanessa a venit un cuplu care i-a adus pamant pe care a calcat Moni. Cum marea vrajitoare n-a stiut prea bine
ce sa faca cu pamantul… s-a gandit sa-l puna bine undeva pana cand ii vine vreo idee. Sub unghii, banuiesc eu.

CanCan ne informeaza ca asistenta matinalului Razvansidani (aaa, sunt doi?), Daniela CURdu incalca regulile de circulatie pentru a ajunge la iubitul ei din Buftea. Daca iubitul ei statea in Medgidia sau in Arad, ce facea? Ajungea? Normal ca ajungea ma… o ducea creierul  daca o lasa masina!

Claudia de la Sexxy, spune Libertatea, pare a fi insarcinata. OK! Nimic de zis, e treaba ei. Un lucru nu inteleg. De unde „Claudia de la Sexxy”? Au trecut mai bine de 5 ani de cand nu mai stim de Sexxy. Nu ca am fi stiut foarte multe, nu-mi amintesc sa fi umplut vreun stadion sau vreo arena cu lume venita sa le asculte pe dolofancele astea. Claudia mai apare sporadic prin tabloide, dar nu cu melodii, ci cu diferite titluri: „Claudia de la Sexxy face, drege, bea, mananca, plimba cainii, ursul, capra (sta), casca, respira”. Deci, ma face cineva sa inteleg? Jumatatea mai voinica a grupului ne mai canta? Sau doar ne tine la curent cu lucrurile iesite din comun pe care le face?

Ne gasim si maine, in acelasi loc!

DISTRIBUIȚI

6 COMENTARII