Acasă Rezista presei mondene Poftiti la masaj, cu sange rece!

Poftiti la masaj, cu sange rece!

178
1
DISTRIBUIȚI

Trebuie sa vedeti articolul asta din Click!, cu SexyBraileanca. Sa vedeti cum sta la poze frumoasa de ea,  cu ţâţele plecate in directii opuse si un tatuaj discret pe pieptu-i virgin. N-o fi tras-o nimeni in piept? Oricum, a ajuns bine, s-a angajat in Germania la un bordel si e tratata ca o actrita, asa cum ii place ei. O zi la vila „calduroasa” costa 50 de euro si include mic dejun, bufet de seara, sauna, cinematograf. Boierie! Dai banii astia si iei micul dejun cu Sexy Braileanca,  povestiti una alta, chestii cotidiene… si sigur o sa ai o zi superba!

Conform CanCan, Oana Zavoranu a cunoscut un producator care, dupa ce si-a aruncat o privire in CV-ul ei, a gasit-o potrivita pentru a interpeta personajul negativ al noului sau film – o criminala cu sange rece:

Reporter: Oana, cu ce ai ucis victimele?
Oana: Cu sange rece!

Andreea Tonciu s-a tatuat de dragul iubitului, ne spune Click! Click stie de la Andreea, Andreea stie si ea de la cineva! Si-a tatuat un „N”. Iubitul o sa-si tatueze „AS”! „NAS”!

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. […] Pamfletul e o arta si nu e chiar pentru oricine. Va marturisesc ca, de o saptamana, am o mica si reconfortanta revelatie. Citesc o revista a presei mondene pe site-ul http://www.emulte.ro si-mi place ca-i trosneste cu sete pe-astia pe care nu-i suport nici eu. Toate speciile de rapandule si paduchi mondeni ce traiesc pe la talk-show-uri urate facute de baieti misto sunt executate. Ia uitati aici mostra… […]