Acasă Rezista presei mondene Nikita, prostituatele si cutitul

Nikita, prostituatele si cutitul

173
1
DISTRIBUIȚI

Nikita a taiat-o pe producatoarea emisiunii lu’ Bahmu, sustine Click!

Cica „La un moment dat, a scos chiar un cuţit, pe care a început să-l fluture prin culise. În acel moment, a intervenit producătoarea emisiunii, turcoaica Sezen Karapinalti Firat. Ideea s-a dovedit a fi una proastă, pentru că s-a ales cu o tăietură de toată frumuseţea pe mână”

Una la mana (taietura), a gresit producatoarea! Apoi a gresit producatoarea emisiunii! Pai daca turcoaica n-o invita pe producatoare, aceasta n-ar mai fi fluturat culise in cutite, producatoarea nu s-ar mai fi aflat in proximitatea producatoarei si cutitul din culise n-ar mai fi fost in culise si n-ar mai fi taiat mana! Avem aurolaca, avem cutitul, avem turcul, unde-i pistolul?
Daca o chemi, te taie, daca nu, te taie si mai tare! Pe mine mereu ma taie cand o vad la televizor…
In fine…

In Click, aflam ca e criza: „Prostituatele de pe centura se vând pe bonuri de masă”
Eu daca imi vand masina, ma mai pot folosi de ea? Prostituata de ce nu dispare dupa vanzare? Aaaa, a vinde = a f**e?
„Am f*t*t ieri doua oi! Am luat bani buni pe ele…” Nu merge…in fine, am inteles, ca nu suntem nici noi prosti!
Pai, prostituatele se f*t pe orice: pe masa, pe locul din dreapta, pe bonuri de masa, pe tir, pe spate, pe sus, pe jos….in principiu ca sa manance!
Prostituatele nu se f*t ca sa se imbrace, logic!
Daca centuristele ar avea eticheta in limba romana sa vorbeasca:
„Ingrediente de baza: sifilis, blenoragii, clamidii, paduchi,  miros normal, miros de fund, carii pe ambii dinti, unghii, pamant, paishpe copii, etc.
Data expirarii: DA!”
Intrebare: care e mai prostituata si mai prostituata? Una care primeste bonuri de masa, sau una care primeste bani dar si..fund?
In fine…

In cancan: „Andreea Spataru, acuzata ca minte”
Sa se jure ea pe ce are mai scump! Stati asa sa citesc si articolul si revin cu detalii…Unde scriu cu litere mari sunt eu care te amuz pe tine: Andreea Spataru ascunde ceva. (CRED CA IN MANA DREAPTA) Abdomenul perfect pe care si l-a expus la numai cateva saptamani de la nastere a ridicat semne de intrebare chiar si in randul specia-listilor. (NU INTELEG CRATIMA! SPECIALISTILOR IN CE? IN CONSTRUCTII?!)Cum este posibil ca o femeie sa-si revina fizic atat de repede dupa noua luni de sarcina? (SI ASTA TOT NOUA LUNI DE SARCINA, TARE!) Desi s-a speculat o anume interventie chirurgicala de remodelare abdominala, Andreea a negat cu inversunare ca ar putea fi vorba de asa ceva si a sustinut ca este pur si simplu norocoasa. (O SI VAD CAND SE TAVALEA SI NEGA: NUUUU, NUUUUU, NU AM FOST EU! SI ORICUM, DOAR NE-AM SARUTAT) La sapte luni de la nastere, insa, Sonia, o asistenta angajata la o clinica de chirurgie plastica din Florida, (RUPE TACEREA) agasata probabil de declaratiile Andreei Spataru, vine cu o varianta naucitoare. (M-A ZAPACIT, PUR SI SIMPLU CAND AM AFLAT) „De ce minte? Imediat dupa nastere a venit la clinica Coral Gable din frumoasa Florida (SE POTRIVESTE AICI „FRUMOASA FLORIDA”, RECUNOSC), unde a acceptat un breast augmentation (LA TAVA CU KETCHUP PICANT)  (n.r. – marire de sani) si tummy tuck (n.r. – interventie chirurgicala de remodelare a abdomenului), iar trupul ei a reactionat perfect dupa operatii.
Chiar mentionez, eu si Andreea am vorbit romaneste, (DACA AU VORBIT SI ROMANESTE, E CLAR CA NU MINTE) dar nu stiam ca este vedeta „Playboy” in Romania (PAI DACA ATI VORBIT ROMANESTE, ERA CAM GREU DE AFLAT), pentru ca nu se stie de numele ei aici”, marturiseste femeia (DE SERVICIU DE LA FRUMOASA CLINICA DIN FLORIDA CEA FRUMOASA). Declaratia acesteia pare cu atat mai plauzibila cu cat ea aminteste de problema pe care vedeta o are cu acneea, (PARANTEZA- PE ACNEEA A F***-O UN PRIETEN D’AL MEU) detaliu pe care numai o persoana care a vazut-o foarte indeaproape il poate sti.
(IO INTELEG CA, DACA AI FOST IN PREAJMA EI, SI STII CA ARE BUBE PE FATA, ATUNCI E CLAR CA FEMEIA AIA NU MINTE SI CA SPATARU CHIAR SI-A TAIAT DIN PIEILE DE PE BURTA).

Aurel Barfescu
Pofta buna!

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU