Acasă Rezista presei mondene Hrana spirituala

Hrana spirituala

191
1
DISTRIBUIȚI

Cancan degajeaza: „Maharu a recucerit-o pe Simona la un ceai si un sorici”. Traditional romaneste! Cui nu i se moaie genunchii, cui nu-i sare inima din piept a petale de trandafir, la un ceai fierbinte si-un sorici cald, abia parlit?! Apropo de parlit… ce, voi nu?!

Dam pagina pe Libertatea unde, dam dintr-una-n alta. Dam in Silvia Pop care, cica, isi tine secret amantul, fiul lui Dinu Patriciu. Una la mana, e bine ca e secret! Ramane intre noi, astia din Romania! A doua la mana, nu exista! Dar pentru cote, e buna orice aparitie! Fata asta buna incearca sa cante mai nou! O data a incercat sa vorbeasca… Ma rog, nu sunt rautacios, dar nu prea ii iese. In schimb, respira! Aici, recunosc, se descurca! Cred ca a invatat-o careva!

Click cica: Solista Nicole Formescu ar fi trait o poveste de dragoste cu Catalin Crisan. Cu totii am crescut pe muzica lui Nicole! Ce versuri, ce voce, ce artist… Relatia s-ar fi consumat acu’ 22 de ani… de ce ne-o fi tinut atata in suspans? Poate, dupa articolul asta prinde si vreo nunta prin provincie! Parca o vad la negocieri: „Io sunt aia care m-am culcat cu Catalin Crisan si care am aparut pana si la ziar! Fara treij’ da sute nu viu!”

semneaza cu respect, al vostru,
Aurel Barfescu
Pofta buna!

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU