Acasă Rezista presei mondene De la nasu mare, Bote, pentru Bianca, fara numar!

De la nasu mare, Bote, pentru Bianca, fara numar!

148
0
DISTRIBUIȚI

Cica, in Click: „Blonda lui Bote a dat de baut sampanie de 900 de milioane”… Blonda lu Bote, ex cu Botu’, modest declara: „Am primit 5 rochii foate frumoase de la Catalin, toate de la case de moda de prestigiu, un catelus foarte scump, rasa bichon maltez, bijuterii, parfumuri, bomboane”
Si mai aflam ca zapaceala a costat treijdamii de euro…
Nu s-a mentionat daca-casele de moda sunt de la noi, daca sunt de la ei, daca au sobolani, daca rezista la cutremur… dar s-a precizat ca sunt de presti-giuuuu, catelul s-a mentionat ca e scuuuump, ca e malteeeeez… Sampania ca e noua sute milioaaneee, ca parfumuri, ca bijuterii, dar a primit si….boomboaaneee! Hai ma ca e si ea ca noi…a primit si bomboane… Si-ul face toti banii!

In cancan, Moni declara: „Eu nu sunt un model pentru tinere”. Hei, tinere! Pentru tine e model?! Cica „Daca cineva doreste sa ma ia ca model, as vrea sa ia numai partile bune…” Eu ca model, te-as lua de tate! Si apoi de ceafa…Moni sus, Moni jos, Moni-Moni…All for the Moni!

Mai gasim prin Libertatea ca Raluca Sandu, insarcinoasa in noua luni, a fost inselata cu doua femei…macar n-au fost simultan! Ca Alin Popoviciu, deputat, a pus gand rau vrajitoarelor! Ca vrea sa le interzica! Sa le interzice! Le doare-n fuste si ghioc de legi… Am mai aflat ca Ovi si Paula seLing…la Oslo, La Eurovision…ca sa facem bani! Sa le fie cu succesuri!  Ca George Tal o traduce in romana pe Gyorfi si ca d’aia nu ramane ea gravida… Helloooo, n-o inseala cu un cutter! Deci motivu’ e altul….
Acu’ observ ca in cancan, petrecerea Biancai Dragusanu a iesit mai bine la bani: „Bote a scos din buzunar 10.000 de euro pentru ziua iubitei”…. Sa dea! Ca e ca si sora lui…

Bine, hai ca ne mai auzim!

 Aurel

 

 

 

 

 

 

DISTRIBUIȚI