Acasă Rezista presei mondene Bulanii, sms-urile si vardistii!

Bulanii, sms-urile si vardistii!

104
2
DISTRIBUIȚI

Sub titlul „Sex între fotbalişti în cantonament”, Libertatea publica mai multe poze. Iata una dintre ele:

sex intre fotbalisti

As vrea sa le-o adresez intre bare :
Cur naiba nu va place pasarea, ma baietei?
Coaie dintre voi a fost destept sa faca poze si pentru ce? Ca sa ramana in anale? Ca sa se mandreasca parintii vostri de sex diferit?… „Uite, vecina, al meu a aparut la ziar… nu se vede tot pentru ca, putin, e in colegul lui de echipa… Manca-l-ar mama de fetita mare, sa-l manance!”
Sunteti in mocirla pana-n gat… s-apoi in cur din nou!

In Cancan am citit ca Nikita ( boxerul ala urat si prea prost -pentru cine nu stie) i-a trimis lui Capatos, prin sms, urari de bine: „Mi-ai făcut manevră! Praful şi pulberea să se aleagă de producătoarea ta. Muri-i-ar copiii până la Anul Nou!”. „Nu v-ar ajuta Dumnezeu de luni până joi, că mă ţin de capul vostru. Numai rău să vă meargă!”

In cazul asta, vin si-ti spun: Manca-te-ar rahatu’! Si tu pe el! De luni pana luni de zile!
Nu te blestem Nikito, dar as vrea sa te mai vad la televizor numai atunci cand o sa fii „libera” sa ne raspunzi la intrebari gen:
Cum e acolo?
Ce mananci?
Cati colegi de camera sunteti?
Ce spune fiica ta ca nu i-ai fost alaturi in momente importante din viata ei? Prima zi de gradinita, prima zi de scoala, majoratul, prima zi de armata…
Vara, tu cum te descurci vara?

Pentru mai multe detalii, puteti sa accesati articulul „Nikita si Naomi„…

Click!: „Stelian Ogică, circ în trafic. A trecut pe roşu şi a fugit de sub nasul poliţiştilor”

Neutrul Ogica (o gica, doi gica) a trecut pe rosu! Foarte bine! Ca daca n-ar fi fost rosu, nu s-ar fi povestit in ziar! Neutrii fac numai traznai ca sa apara prin ziare: merg cu masina, fac copii, fac pipi, treaba mare, mama mare ce mai fac. Ia sa vedem:
Cancan, 18 decembrie, 2009, „Vedetele în faţa nămeţilor”. Aflam din acest articol ca Ogica are lopata si e pregatit sa lupte cu zapezile. La vara o sa aflam ca e pe plaja si ca are salteaua dupa el!
Cancan, 26 noiembrie, 2009, „Iată patul în care doarme Ogică”. Aici avem o poza cu un pat… asa ceva n-ai mai vazut cam de cand ai vazut ultima data un pat normal!
Libertatea, 9 ianuarie 2010: „Sfatul lui Stelian Ogică pentru împătimiţii 6/49: Alegeţi patru numere cuprinse între 40 şi 49!”. Deci daca vreti s-o puneti, jucati dupa schema matematicianului! Sau duceti-va la bordel!

Atat, ca ma chinuieste.

Aurel Barfescu
Pofta buna!

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII