Acasă Rezista presei mondene Bucatareasa, tiganca si sedinta foto

Bucatareasa, tiganca si sedinta foto

160
3
DISTRIBUIȚI

Umeri-craci, poale-n brau, savarina la discretie,  ora coispe, ciorbica de pasare si sos de curmale sunt doar cateva dintre bunataturile pe care le prepara „smechereste”, Ramona Gabor, dupa cum ne anunta CanCan. Autoarea articolului tine sa mentioneze ca Ramo abia „isi incepe seria participarilor” in emisiunile tv. Ce veste proasta! Pai de ce sa stim noi ca este foarte talentata in bucatarie? Pe cine ar interesa? Oricum, daca se descurca, o putem propune pentru postul de bucatar pe unul din vasele de croaziera care poposesc in Triunghiul Bermudelor.

Vrajitoarele Ciresica, Lucica, Sandra, Maria si Claudia s-au pus pe treaba. Cu puterile lor nemaivazute uneori chiar nevazute, vor sa scape tara de atacul violet asupra tarii. Eu cred mai degraba ca vor sa scape de atacul violent al sotilor care, nervosi fiind ca nu mai au bani de ruleta si nici de dedicatii, le  obliga sa produca, indiferent ca atacul e mov, verde sau usor negru. Una dintre ele a declarat pentru Libertatea ca blestemul violet abatut asupra natiei, poate dura de la trei, noua sau 27 de ani. Oare cum o fi ajuns la cifrele astea din moment ce doamna invatatoare a lipsit de la lectiile cu ele?

O prezenta ce nu poate trece neobservata, Tonciu a noastra va deveni vedeta in UK. Aflam asta citind articolul din Click in care se spune ca Andreea a pozat pentru o revista din Anglia pentru 4000 de euro. Nu stim insa daca nu cumva in banii astia e inclusa si prestatia lui Mitea pe 7 ani la unul din cluburile de fotbal ale periferiei londoneze. Daca nu gaseste niciun club de fotbal, isi va schimba si el postul de atacant si se va baga portar la un alt club. Unul de noapte. El portar, ea sus pe bar. Si daca el tot isi schimba postul, poate-si schimba si ea prostul. Cum Mitea nu mai era de acord ca ea sa pozeze goala, la aflarea onorariului primit de iubita lui, si-a mai schimbat un pic parerea. Inca o dovada ca dragostea trece prin stomacul Andreei…

Titi Scornescu

DISTRIBUIȚI

3 COMENTARII

  1. Tonciu a voastra????!!!!! sunteti tampuiti….alta tiganca..mincinoasa ..4000 d eeuro..pe ce naiba..chiar si voi ne credeti tampiti..!!!??? cine si pentru ce sa-i dea cineva atati bani..la cum arat..e plina Anglia de urate ca si Tonciu. mai luati d eacolo un ZERO !!! oameni buni daca primeste 400 de euro ptr o sedinta foto este ceva de domeniul fantasticului…! Lasati-o mai mpoale…cu minciuna!O curva increzuta si proasta..nu putem comenta cum arata sta nu noi ne-o alegem dar are fata un caracter infect!