Acasă Articole by L Ma surprinde declaratiile lui colega mea…

Ma surprinde declaratiile lui colega mea…

1730
5
DISTRIBUIȚI

Mi-a atras atentia Ciobanu de Maria, acea doamna a cantecului popular, (“domn al muzicii house” o fi existand?!) la emisiunea Acces DinRect cu “domnu’ Madalin”. Eram cu ale mele*. In fundal se auzea Madalin care anunta  efervescent ca urmeaza ce n-ati mai vazut-ul…
Ba si a cam avut dreptate! A intrat in convorbire in direct, in acces telefonic, cu marea doamna a muzicii populare romanesti! De la capatul celalalt al firului, vine nemaiauzit-ul…  fara traditionalul “Buna ziua, domnu’ Madalin, dumneavoastra si invitatilor dumneavoastra”:
M. Ciobanu: “Ma surprinde declaratiile lui colega mea…”
VISINIIICAAA! VISINICA! Mare “visine”, doamna Ciobanu cu C mare de la Creier sau de la Cacat!
“Ma surprinde declaratiile…” :))… Te surprinde decla…RATIILE de limba romana pe care le-ai regurgitat spre oftica d-nei  invatatoare!  Poate asa!  Cand ai absolvit dumneata clasele 1-4, se facea un an da, unu nu?  Sau mata ai coborat la prima?! Cand te gandesti la cata scoala ai facut, iti vine in minte imaginea acra a d-nei invatatoare care mereu avea ceva cu tine?
“lui colega mea” :))))… ea cica a fost eleganta, n-a mancat “I”-ul … :))))
Cica o batea raposatul, Ion Dolanescu!  Ai tinut mata neaparat sa te razbuni! Mata cand ai de spus ceva, spui!… si la timp! Bravo! Iti merge mintea!
Cum o putea sa tina minte versurile?!

*Ei, si ce cu_ ale mele vreti, ma? Injurati-ma,  aia care-o iubiti, amuzati-va,  aia care iubiti limba romana mai mult!

[ad#Adsense-1]

DISTRIBUIȚI

5 COMENTARII