Acasă Articole by V L-au tuns-o pe Naomi! by V

L-au tuns-o pe Naomi! by V

308
16
DISTRIBUIȚI

Intrerupem criza financiara, pentru o stire de ultima ora. In urma cu cateva zile, in plina strada, pe bulevardul Decebal din capitala, in plina zi, cativa indivizi deosebit de periculosi, l-au tuns pe Naomi!  Unde sunteti bai baieti, sa va cinstim, sa va omenim si sa va multumim, ca ati deranjat look-ul tramvaiului?!?
Pai ce iti trebuie tie, domnule Naomi, par lung?  Din cate stim, tu nu esti rocker! Bietul de tine….te-au atacat barbarii aia, animalele alea, brutele alea nenorocite care erau invidioase pe tine ca arati extrem de bine!  Bai atacatorilor, ce plm sunteti muisti si ati ciuntit baiatul ma? Ce-ati avut cu el? N-ati vazut cat de bine ii statea cu parul lung, invidiosilor?
Bai Naomi, nu pune ma la suflet toate prostiile! Te-ai uitat si u mai atent? Poate vreunul din aia era un fost profesor de-al tau care te-a lasat repetent la anatomie si si-a adus aminte abia acum ca repetentii se tund zero!

DISTRIBUIȚI

16 COMENTARII

 1. taci, bre, ca nu ai dreptate. foarte rau ca l-au tuns. tu ai vazut ce gretos e fara par lung? ce naiba!? inainte, cand il vedeam pe sticla, pe la vreo emisiune wannabe (extrem de rar, spre fericirea mea), aveam cel mult un refelx de voma, foarte usor de controlat. pai bai nenica, cand l-am vazut la zero te ve acum cateva zile, chit ca a fost pentru 0.4 secunde, putin a mai lipsit sa nu vars acolo, pe masuta din sufragerie.
  sa va fie rusine, atacatorilor! brute insensibile care sunteti! la noi nu v-ati gandit? poate-l vede vreun copilache si ramane marcat pe viata. ca sa nu mai spun ca acum i-ati dat un motiv in plus sa se duca si sa ne ingretoseze pe noi cu aparitiile lui la tv, in care se plange de tratamentul primit de la voi. urat din partea voastra. urat, va spun.
  am zis.

  ioana 🙂

 2. Serios, mai draga…nu mai arunca tu cu pietre in Naomi…ca pina la urma, vorba ei, tot 16% plateste si ea… tot un suflet este.
  Luati-va de curvele din politica, de baronii care fura miliarde din banii oamenilor care se sting de foame si frig, de medicii care te lasa sa mori daca nu ai 2000 euro pt o operatie. Sa-ti mai dau subiecte de misto ???
  Mai maturizati-va dracu’ si lasati oamenii astia in pace!