Acasă Articole by V Final de concurs

Final de concurs

271
0
DISTRIBUIȚI

Concursul s-a incheiat (fermoar bun)! eMulte sta in dubii! Vrea sa dea parfumul lui Ninu (Nebunu’) care s-a luat de mama prietenului lui, sau Ancai, sifonul care a dat in primire ca prietena ei va avea un bebelus… Le supunem la vot, astept parerile voastre. Deci sa decidem impreuna si may the best man win (cum ar zice francezul )!!!

Va reamintim care au fost povestile lor.

Ninu:

31 Octombrie 2009 la 13:49

Intr-o zi de vara ma urc in maxi taxi si dau de un prieten vechi. Cand ma uit in spatele masinii, o femeie cu o salopeta pe ea se tinea de bara si mi-a sarit ceva negru si des in ochi, ce era oare… un mare par la subtiori 🙂 ) si bineinteles k mi-am atentionat amicul:

– ia uite-te la aia in spate ce par are sa moara ma-sa
o tacere sumbra din partea lui la care zice

– baaa p…a , aia e mama…

😀

– cand am auzit m-am inrosit instantaneu, am plecat capul si nu mai stiam unde sa ma mai duc…. dar am coborat la prima statie 😀

Anca:
30 Octombrie 2009 la 17:49

Eram la un gratar cu gasca, in urma cu vreo 2-3 ani. Tocmai aflasem, cu conditia “dar jura-te ca nu mai spui la nimeni” de la o prietena de una dintre tipele care era cu noi ca ar fi insarcinata, dar ca nu stie nimeni din gasca, nici macar tatal copilului. Bineinteles ca atunci cand am auzit ca cineva a facut misto de ea: ”Doamne Irina, dar ce-i cu tine de mananci atat? Tu abia ciuguleai cate ceva.”, am simtit nevoia sa fac o fapta buna dezinteresat si sa sar in apararea ei:  “Dar tu daca ai manca pentru 2 cat ai manca?”. Normal, a urmat linistea, apoi socul, apoi discutiile, certurile cu tatal copilului… Aia a fost ultima data cand mi s-au mai spus secrete cu speranta ca o sa le duc cu mine in mormant.

Va invit la vot… va si antrenati pentru prezidentiale!

[poll id=”5″]

Votarea se va termina duminica seara, 08.11.2009, la ora 23.

eMulte va asteapta si cu alte concursuri, la care sper ca veti participa in numar cel putin la fel de mare!

DISTRIBUIȚI