Acasă BLOG eMulte Dinu Maxer, concediat de Kanal D

Dinu Maxer, concediat de Kanal D

163
0
DISTRIBUIȚI

Din ce in ce mai multi cantareti romani renunta la muzica si isi incearca norocul in televiziune. In majoritatea cazurilor, insa, timpul dovedeste ca decizia luata nu a fost una tocmai inteleapta.

Asa a patit si Dinu Maxer, care, in urma cu trei luni, isi facea debutul la Kanal D, ca prezentator al emisiunii “Medicii”.

Desi a semnat un contract valabil un an, fostul iubit al Nicoletei Luciu a realizat ca cei 1.500 de euro pe luna reprezinta prea putin in raport cu valoarea sa.

Drept pentru care, i-a chemat la turci la renegocieri, in urma carora Dinu nu numai ca nu s-a ales cu o marire de salariu, dar a ramas si fara slujba, fiind dat afara din cauza pretentiilor financiare exagerate.

“Am ramas socat! Eu am semnat cu ei pentru un an de zile. Cred ca aceasta decizie subita a venit in urma faptului ca, saptamana trecuta, m-am dus sa-mi renegociez salariul. Deocamdata, postul nu mi-a dat nici o explicatie”, a declarat Dinu Maxer pentru Click.

Ce este mai grav e ca vestea a picat cum nu se putea mai prost, sotia artistului, Deea, fiind insarcinata in luna a patra.

DISTRIBUIȚI