Acasă Articole by V Andreea Tonciu se intoarce… la scoala… (plus audio)

Andreea Tonciu se intoarce… la scoala… (plus audio)

257
6
DISTRIBUIȚI

15 Septembrie… O multime de copii, unii mai timizi, altii mai galagiosi, se indreapta catre scoala carand in spate ghiozdanele lor frumos colorate, unele mai mari decat ei. Printre cei de clasa intai, o vad trecand strada, intr-o uniforma alcatuita dintr-o fustita scurta si parul prins in 2 codite, pe Andreea Tonciu. A inceput scoala!

Invatatoarea, o diletanta de altfel, care nu stie  ce vedeta sex-symbol va deveni micuta din fata ei, incepe sa o persecute inca din prima zi, cu intrebari care de care mai dubioase  si mai greu de perceput de tanara domnisoara care nu-si vedea lungul nasului si nici invers: “Cum te numesti?”, “Cati ani ai?” sau “ Unde locuiesti?”.

Certareata din fire, Andreea isi baga capul…  in pamant… cand auzi astfel de lucruri. Nu putea face nicio declaratie in fata invatatoarei, atata timp cat nu era nimeni din presa acolo.

In prima ora, au facut cunostinta cu totii si au fost aranjati in banci. Andreea a fost invitata sa ia loc in banca din curtea scolii. A refuzat vehement, dorind sa arate tuturor ca are ambitia sa termine o clasa.  Anii au trecut, ambitiile sunt aceleasi, clasele au devenit echipe, Andreea e statornica.
In urmatoarea ora, toti copii au scos caietele si creioanele si au inceput sa deseneze bastonase. Andreea isi uitase ghiozdanul acasa.  S-ar fi dus repede sa-l ia, dar nu mai stia nici unde sta.  Oricum urma ora de sport si era mai importanta asta. Pur si simplu adora sala de sport.  Cel mai mult ii placea obiectul acela cu 4 picioare…. cum se numea…?  Capra? Nu, nu cu tine vorbesc… linisteste-te! O colega  o ajuta sa faca podul…. Baneasa!  Pe pariu ca-l fac?

La ora de desen, fiecare copil are in fata o coala si cateva culori. Andreea n-are! Nu-i trebuie! Deseneaza cu rujul… de pe buzele de sus.  La matematica, trage cu ochiul la colegul de banca, cu mult mai istet decat ea. Din calculele lui 1+1  = 2. Dupa calculele ei  1+1= 69
Avem si cateva calificative obtinute de domnisoara fara mustata:
La biologie, nota 10
(nasul) la purtare, 10
Lucru Manual, doi de 10
Educatie Civica, unde-i scoala?
Citire, nu prea
Matematica, mereu cu minus
Geografie, poate nepotii ei!

Succes in noul an(us) scolar!

Bonus:

Andreiuta crede ca tot ce zboara se mananca, si ca funduletul ei chiar valoreaza 1500 de euro.

Iata inregistrarea:

[ad#adsense-articole]

DISTRIBUIȚI

6 COMENTARII