Acasă BLOG eMulte Titi in trafic. Sau romanului i s-au aprins beculetele.

Titi in trafic. Sau romanului i s-au aprins beculetele.

316
1
DISTRIBUIȚI
titi in trafic

Pe 1 decembrie – pe inserat, anul in curs, ma intorceam din vizita. Sedeam semi mahmur, pe locul din dreapta-fata, cu gandul la un eventual alcool-test, iar copiii dormeau de mult, pe bancheta din spate.

Aproape de Piata Unirii, dop! Stanga, dreapta, fata, spate, toate masinile de toate natiile: scumpe, ieftine, cu numere de B sau IS, sau Bulgaria, sau altele. S-au aprins beculetele de ziua noastra! Simt cum ma aprind odata cu ele pana aproape de a-mi lua foc filamentul. Ma bat usor pe umar respirand profund, zicandu-mi “:D” pentru ruta aleasa. Ma cuibaresc la loc in scaun, pregatit pentru un drum Unirii-Baneasa de 1,5 ore, macar. Doi politisti degerati, ramasi la comanda dupa parada de pranz, dirijau lipsa circulatiei.

Aici apare Titi. Pentru el m-as putea duce la puscarie, pentru viol armat, in gura. Si nu doar!

Pai da-te-n gatleju’ mati’i, de ce “Tiiit! Tiiiiit! Tiiiiiiiiiii….+∞i”? Am inteles, tu esti prost, iar eu coleric, dar omul normal ce vina are?

Am deschis portiera si m-am uitat in spate. Titi la volanul unui Audi rosu si vechi, cu numere din vecini, sarea ca mingea, testiculand cu ambele maini, balacarind mut.

Daca as putea, te-as lega fedeles la gura, maini si cu un elastic dur de punguta cu doi lei, pana ti se subtiaza claxonul! Sau direct la Jilava, ca sigur ai fost colegul din ultima banca in scoala de corectie, singura pe la care ai trecut!

Beşiktaş – din Bucuresti: 1, intr-un final.

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU