Acasă Blog Nicu Gheara s-a distrat in Dubai in plina criza financiara!

Nicu Gheara s-a distrat in Dubai in plina criza financiara!

1070
4
DISTRIBUIȚI

Lasand la o parte grijiile si problemele cauzate de criza financiara, omul de afaceri Nicu Gheara s-a distrat alaturi de familia si de prietenii sai, la hotelul Atlantis, cel mai nou hotel de lux din Dubai. Nasul lui Mutu a combinat utilul cu placutul, analizand piata imobiliara din Dubai. Acesta doreste sa profite de criza imobiliara care a topit preturile exorbitante ale terenurilor, investind in domeniul constructiilor intrunul din cele mai exclusiviste locuri de pe planeta, alaturi de Mircea Sandu, presedintele FRF, prezent si el la discutiile dintre Nicu Gheara si seici.
Surprinzator este faptul ca drumurile lui Adrian Mutu nu s-au mai intersectat cu cele ale nasului sau de la botezul Mayei, fiica cea mica a Briliantului. Daca odata cei doi se pozau pe iahtul din Ibiza, in ultima perioada stirile despre Adrian Mutu nu au mai fost legate de Nicu Gheara. Cei doi si-au petrecut separat vacantele, Mutu in Republica Dominicana alaturi de familia sa, in timp ce Gheara s-a distrat in Dubai.
Deja ne-am obisnuit sa-l vedem pe Nicu Gheara in compania unor fotomodele autohtone, astfel, Claudia Neghina, Nicoleta Gaburici, Ioana Francia sunt prezente la toate evenimentele mondene(de la prezentari de moda pana la nunti, botezuri, aniversari) alaturi de Nicu Gheara, sotia si fiul acestuia. Bineinteles ca nu puteau lipsi nici din pozele postate de nasul lui Mutu pe contul sau de hi5; mai mult, fiecare si-a adaugat in albumul foto cateva poze din vacanta petrecuta alaturi de familia Gheara.

DISTRIBUIȚI

4 COMENTARII

  1. Te iubesc nicusor, esti cel mai tare din romania, as da orice sa fiu ca tine, esti baiat destept, bv

  2. Gheara de vreo 2-3 ani apare cu Claudia Neghina, Nicoleta Gaburici, Ioana Francia pe care le da la produs la diversi oameni de afaceri cu bani.

  3. E adevarat, fetele astea sunt dame de lux..and they suck..but they suck only the right people…spre deosebire de alte parasute

Comments are closed.