Acasă Blog Cel putin 7 motive sau scuze ca sa te imbeti!

Cel putin 7 motive sau scuze ca sa te imbeti!

1202
0
DISTRIBUIȚI
motive sa te imbeti

Ma, si totusi de ce beau oamenii? Ce scuze sau motive gasesc? 

 1. „Beau ca sa te vad frumoasa!”. Beti si voi, dragelor, ca sa ii vedeti cuminti si devreme acasa!
 2. Beau ca sa mi se dezlege limba! Incorect!!! Cand bei, limba ti se impleticeste mai rau. Poti fi amuzant, totusi, desi nu e obligatoriu sa se intample.
 3. Beau ca sa scap de inhibitii! Si de data asta motivul bate spre neadevarat. Poti sa spui ca bei ca sa pierzi controlul, insa.
 4. Beau pentru ca nu pot sa adorm si trebuie sa imi omor timpul. Foarte bine, da-i bataie, doar un lucru iti spun: cu cat vrei sa-l omori mai tare, cu atat mai tari vor fi durerile de cap cand te trezesti. De adormit, da, o sa adormi sigur. Nu stiu sa iti spun unde, dar, da… sigur.
 5. Beau pentru ca sufar foarte tare. Mi-am pierdut: pisica, iubita/iubitul, pestele, si in general orice e legat de o pierdere. Ok. De acord. De multe ori te ajuta. De mentionat ca dupa ce te trezesti, pierderea va fi aceeasi si nu se schimba nimic. Poate o sa-ti mai iei gandul cand o sa-ti dai seama ca ai scos din buzunar bani pentru o nota de plata barosana, dar, na, ii treci la pierderi!
 6. Beau pentru ca ma revad cu prietenii pe care nu i-am mai vazut de mult! Ce draguuut! Si o sa ai motive mai multe cand o sa-ti dai seama ca X conduce o masina mai misto decat a ta, si Y are un job la care tu doar poti sa visezi. Decat sa te roada invidia, mai bine bea si tu ceva, ce naiba?
 7. Beau pentru ca e gratis! La prima vedere, pare interesant motivul, si e posibil ca bautura sa alunece mai usor pe gat. Dar e ceva gratis in lumea asta? Cumva, trebuie sa platesti distractia.
 8. Beau pentru ca imi place! La naiba. Naspa, ce sa zic?

Alte scuze ca sa te imbeti:

 • Beau pentru ca sunt sigur ca dupa inca un pahar o sa ma distrez! 
 • Beau pentru ca ma plictisesc!
 • Beau pentru ca e nepoliticos sa refuz!
 • Beau ca sa pot face parte din haita!
 • Beau ca sa uit…
 • Beau pentru ca un viciu trebuie sa am si eu!
 • Beau azi, pentru ca saptamana viitoare o sa fiu ocupat!

Poftim???

Si daca mai gasiti motive, puteti:

a) sa le trimiteti prin comentarii

b) sa vedeti galeria de poze care va arata ipostazele in care puteti ajunge dupa ce beti.

Hai noroc! Hâc!…