Acasă Blog Alexandra Ungureanu isi da „palaria jos” in fata baietilor de la Bere...

Alexandra Ungureanu isi da „palaria jos” in fata baietilor de la Bere Gratis

255
0
DISTRIBUIȚI

Alexandra Ungureanu  a povestit, in urma cu cateva zile, pe blogul sau personal despre concertul trupei „Bere Gratis” de la Teatrul National, la care a fost prezenta si ea.

Cantareata s-a aratat incantata de faptul ca s-a aflat printre invitati alaturi de Virgil Iantu, Tudor Chirila sau Cornel Ilie.
“A fost 23 februarie. Si a fost concert aniversar Bere Gratis de 10 ani de activitate la Teatrul National Bucuresti. Lume multa, muzica buna si de substanta, scena bine pusa la punct, invitati, printre care am fost onorata sa ma aflu – Virgil Iantu, Tudor Chirila, Cornel Ilie. I tried to do my best la piesa “In brate”, cu emotiile aferente unui eveniment mare si chiar emotionant, pentru mine”, isi aminteste Alexandra, care continua: “Am descoperit si in baietii de la Bere Gratis niste oameni jos palaria.  Ne-a placut sa repetam impreuna, sa povestim si sa improvizam, de la ei si de la noi. Cred ca o sa mai facem lucruri din-astea faine”.
Solista  se mandreste si cu un premiu special obtinut la Gala Premiilor Radio Romania impreuna cu Sandy Deac, compozitorul piesei si Tony Tomas pentru piesa: “Ai sa stii”, nominalizata de asemenea la categoria „Cea mai buna piesa pop a anului”.
“Pentru mine a fost, cu toata mandria o spun, al treilea an consecutiv in care am fost nominalizata si premiata, am fost acolo sa cant impreuna cu Tony, dar am si gustat show-ul pana la sfarsit”, a conchis Alexandra, care a postat si cateva poze cu ea de cele doua evenimente la care a participat.

DISTRIBUIȚI