Acasă Blog Al cui exemplu a luat SRI cand i-a dat unfollow lui Ghita

Al cui exemplu a luat SRI cand i-a dat unfollow lui Ghita

608
1
DISTRIBUIȚI
SRI i-a dat unfollow lui Ghita

Urmand exemplul Rihannei, care i-a dat unfollow lui Jennifer Lopez pe Instagram, dupa un presupus amantlac a celei din urma cu rapperul Drake, SRI a luat decizia sa nu-l mai urmareasca pe Sebastian Ghita (nume de cod Es Ghi), dupa ce acesta a fost vazut in compania Codrutei Kovesi (alias Co-Drake). 

Es Ghi si Co-Drake au demonstrat inca o data, daca mai trebuia facut acest lucru, ca romanii sunt lipsiti de originalitate cand vor sa creeze un scandal, astfel ca le-au copiat pe starurile de peste ocean. Cei doi au postat pe canalul de socializare al DNA o fotografie in care, dupa cum se poate vedea cu usurinta, Es Ghi apare in compania lui Co-Drake, care i-a facut o vizita surpriza!

EsGhi si CoDrake

Surse din cadrul SRI au comentat ca mai marii institutiei sunt foarte nefericiti in urma aparitiei fotografiei, mai ales ca pe Es Ghi si SRI i-au legat momente frumoase, cand si-au luat unul altuia apararea in fata altora. Dar ca in multe alte relatii, fiecare a incercat sa domine cealalta parte, fapt ceea ce a condus la multe certuri si ulterior la ruptura.

Si cum caile Domnului sunt necunoscute, iar vedetelor le place sa socheze, nu ne-am mira ca Es Ghi si Co-Drake sa nu recunoasca legatura dintre ei, ba chiar sa-si arunce in curand vorbe grele.

Mentionam ca niciuna dintre parti nu a dorit sa comenteze cele intamplate.

 

 

Acest moment este un pamflet si se doreste tratat ca atare.

1 COMENTARIU