Acasă Beauty Uite ce creme foloseste Ana-Maria Prodan ca sa se mentina in forma!

Uite ce creme foloseste Ana-Maria Prodan ca sa se mentina in forma!

331
2
DISTRIBUIȚI

Ana-Maria Prodan arata, fara doar si poate, extraordinar. Desi a trecut prin trei nasteri, corpul agentului FIFA este impecabil.

Trei nasteri si oscilatii mari de greutate. Ana-Maria a tinut dieta si a facut mult sport ca sa slabeasca, insa pentru un aspect placut al pielii a ales sa foloseasca produsele Oanei Turcu. Si iata recomandarile:

ANA MARIA PRODAN

Crema anticelulita si antivergeturi cu iedera 1000 ml
Cremă cu iederă a fost folosita pentru masajul de supleţe, anticelulită şi antivergeturi. Se aplică pe zonele cu celulită şi vergeturi, prin masaj în sensul circulaţiei venoase, de două ori pe zi. Nu conţine camfor şi substanţe iodate. Se poate asocia cu Uleiul de Verbină sau de Migdală Dulce.

Crema extraforte pentru tonifierea sanilor, non termo, 500 ml
Crema superactivă pentru masajul de tonifiere a sanilor şi corpului este realizata pe bază de: proteine vegetale, elastină şi mucopolizaharide. Crema redă epidermei sanului şi corpului fermitatea şi tonicitatea anterioară si se aplică zilnic, masand delicat, pană la absorbţie, evitand zona mamelonului.

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

  1. TE-M vazut la emisiunea lui HORIA! Miai placut!Vezi ca poti sa apari laTV sa fi si simpatica si placuta?Sunt deacord cu tine ca nu trebuie sa-ti abandonezi prietenele la greu dar nu le tine isonul cand gresesc ci mai degraba arata-e ce nu fac bine,si abia atunci esti cu adevarat prietena,si nu aparea la TV cu chestii ce nu-ti fac bine la imagine