Acasă Beauty Uimitor! Au aparut cosmeticele care inlocuiesc sexul!

Uimitor! Au aparut cosmeticele care inlocuiesc sexul!

249
1
DISTRIBUIȚI

Cosmeticele inteligente, asa cum sunt denumite, contin proprietati fantastice care maresc productia de endorfine din corp.

Endorfinele, substante chimice produse de catre creier ca raspuns la o varietate de stimuli, sunt o modalitate de reducere a stresului. Pe langa scaderea senzatiei de durere, secretia de endorfine creaza euforie si da apetit, elibereaza hormonii sexuali si imbunatateste sistemul imunitar.

Daca va gandeati vreodata ca nu exista nimic mai placut ca sexul, se pare ca va inselati. Specialistii din industria cosmetica au creat o noua linie de produse cosmetice cosmetice care maresc productia de endorfine ale fericirii, substante eliberate in corp in timpul sexului.  Atunci când vă simţiţi „supus”, fizicul va impinge inconştient să căutati ceva de mâncare, alimente care sa va bine dispuna, cum ar fi ciocolata, care este reelaborată prin sistemul digestiv şi inundă creierul cu  producerea de endorfine, hormonii bunăstării şi fericirii. Acelaşi lucru este valabil şi pentru piele: când avem o durere fizică sau psihică, pielea noastră ne este imediat martoră, iar atunci când ne simţim bine, îndeplinite, senine şi mulţumite, pielea este mult mai relaxată şi frumoasă.

oana_turcu_cristi_brancuInteresant este ca noua linie de cosmetice inteligente, „Body and Soul”, desi lansata de putin timp in lume, poate fi gasita si in Romania, aceasta fiind adusa de catre Oana Turcu. Toate cremele si lotiunile liniei Spa Ardes „Body and Soul” au o capacitate extraordinară de a hidrata si hrăni, cuplata cu o experienţă senzorială niciodată încercată înainte.

„Intenţia este de a deschide noul concept de neurocosmetica, care îşi propune să asocieze cu produsele cosmetice capacitatea de a crea senzaţii ştiinţific măsurabile de bunăstare şi plăcere. Neurocosmetica investighează interacţiunile dintre creier şi piele, a căror bunăstare este strâns legată de sistemul nervos prin mediatori neuro”, ne-a declarat Oana Turcu. „Pe langa senzatia de bunastare si fericire generata si imbunatatirea starii de spirit, cremele si lotiunile noii linii de cosmetice inteligente redau pielii aspectul de prospeţime si luminozitatea, o privează de semnele de îmbătrânire, de stres şi oboseală.”

Am fost la Oana Turcu, am vazut produsele si chiar am incercat cateva creme. Rezultatele sunt exact cele descrise mai sus: fabuloase! Va fac sa va simtiti bine in pielea voastra.

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU