Acasă Beauty Tratamente pentru cearcane

Tratamente pentru cearcane

187
0
DISTRIBUIȚI

dr. OANA TURCU , www.ardes.ro

De multe ori, ne confruntam cu cearcane, ochi obositi si pleoape umflate. Acestea sunt efectele stilului de viata, ale oboselii, insa pot fi si ereditare sau semne ale unor afectiuni interne.

Pentru tratamentul acestora, va recomand o serie de pasi de urmat, incepand de la demachierea ochilor si pana la aplicarea unor produse speciale cu efect anticearcane.

  • Demachierea ochilor cu un produs cu efect anticearcane. Demachiant delicat pentru ochi, cu aromă de trandafir. Şterge eficient, dar cu delicateţe, inclusiv machiajul rezistent la apă. Demachierea ochilor se face în fiecare seară, înainte de culcare.
  • Aplicarea de fiole multivitaminice cu uleiuri vegetale. Fiole profesionale pentru faţă şi contur ochi, reduc cearcanele si pungile de sub ochi, datorita continutului de vitamina E şi vitamine din uleiuri vegetale de măsline, morcov şi germeni de grîu. Fluidul uleios este prezentat în 10 fiole monodoză de 2 ml. Principiile active în concentraţie ridicată fac fiolele multivitaminice cu uleiuri vegetale indispensabile, atît pentru uzul în cabinete cosmetice, cît şi la domiciliu. În cabinete sînt apreciate ca bază pentru  masajul facial si ionoforeza – cu aparat de electrostimulare. Acasă, seara, după curăţarea cu lapte şi tonic, aplicaţi conţinutul unei fiole pe faţă, conturul ochilor, gat şi decolteu. Masaţi uşor, pentru a favoriza absorbţia.
  • Crema protectiva antirid este o cremă profesională de final, cu înalt conţinut de colagen, pentru tratamentul energizant şi nutritiv. Contribuie la prevenirea formării ridurilor, reduce cearcanele, îmbunătăţind nivelul de hidratare. Se asociază cu Apă Bogată de Trandafiri cu Vitamina E, Fiole Multivitaminice, Tonaroma.
  • Crema antirid contur ochi biorevitalizanta este o cremă hidratantă, fara parfum si coloranti care previne formarea ridurilor din jurul ochilor si a cearcanelor. Conţine: apă de gălbenele, portocale, hamamelis, colagen şi elastină.
  • Ser lifting efect instantaneu, cu acţiune imediată de lifting pentru faţă, gat, sani. În timp, are acţiune antirid si anticearcane. Conţine tensori vegetali si are o dublă acţiune-şoc cu proteine vegetale şi castravete: 1) destinde pielea, ştergînd instantaneu ridurile şi semnele de oboseală, cercanele  pentru 24 de ore; 2) hidratează, hrăneşte şi reduce formarea ridurilor. Serul poate fi folosit zilnic, pentru că nu dă dependenţă – proteinele vegetale au conţinut de aminoacizi similar cu al celor din piele. Ideal pentru toate tipurile de ten.
  • Masca biogel este o mască hidratantă profesională sub formă cremoasă şi de gel fin. Ajută la destinderea semnelor de oboseală de pe faţă, a cercanelor, hidratand, răcorind şi umezind, fiind optimă pentru toate tipurile de ten. Contine colagen, elastină, muşetel, hamamelis, nalbă, Rosa canina şi gălbenele si se foloseste dupa curăţarea cu Lapte Demachiant Hamamelis şi Loţiune Tonică Hamamelis. După 20 de minute, înlăturaţi masca şi aplicaţi pe faţă şi decolteu crema din Linia Biosinergic potrivită tipului de ten.
  • Celule fresh soc-ser cu efect şoc contur ochi şi buze. Celulele Vegetale Fresh nu sunt obţinute cu solvenţi ce macerează planta, ci cu un procedeu enzimatic ce separă celulele una cîte una, menţinandu-le intacte pană la tenul tău. Este o ideală bază de machiaj opacă şi instantanee.
  • Trandafirul Chilian Q10 Extra este utilizat pentru masajul facial al tenurilor foarte uscate, ridate, îmbătranite, pe baza  fantasticelor proprietăţi ale Uleiului pur de trandafir Chilian. Menţine prospeţimea pielii, previne îmbătranirea, atenuează cicatricile, ridurile si cercanele. Este foarte important sa se evite folosirea pe tenul acneic.
  • Acid Ialuronic – Instant Filler Lift. Acidul ialuronic are ca acţiuni imediate, ştergerea instantanee a semnelor de oboseală şi a ridurilor, cearcanele, datorită efectului filler al acidului ialuronic, care tinde să „umple” brazdele formate de riduri. Este extra hidratant si are o  acţiune antiage. Se recomanda  sa se maseze uşor, pană la absorbţie.

DISTRIBUIȚI