Acasă Beauty Tratamente anticelulita

Tratamente anticelulita

318
2
DISTRIBUIȚI

dr. OANA TURCU , www.ardes.ro

Celulita este inflamatia tesutului subcutanat, dar poate aparea din cauza sedentarismului, a unor dereglari hormonale, a circulatiei sanguine deficitare, sau chiar pe sistem nervos.

Masajul anticelulitic este important in remodelarea zonelor diforme datorate instalarii celulitei.

Crema anticelulitica si antivergeturi cu iedera 500 ml- 138,6 ron

Cremă cu iederă pentru masajul de supleţe, anticelulită şi antivergeturi. Se aplică pe zonele cu celulită şi vergeturi, prin masaj în sensul circulaţiei venoase, de două ori pe zi. Nu conţine camfor şi substanţe iodate. Se poate asocia cu Uleiul de Verbină sau de Migdală Dulce.

Crema extraforte pentru slabire– Termo 250 ml- 94,5 ron

Cremă pentru masajul anticelulitic, antivergeturi si de slăbire al corpului (3 în 1), cu acţiune de încălzire extraforte. Cu alge iodate, camfor natural, mucozaharide, centella asiatică, castan de India, hamei şi săruri organice ale iodului. Atenţie: aplicarea produsului generează senzaţii locale de căldură şi înroşire destul de intensă, ce dispar după cateva minute. Evitaţi contactul cu ochii şi mucoasele. Pentru pielea foarte sensibilă, cu probleme circulatorii, varice, se recomandă Crema Extraforte pentru Slăbire – Non Termo, Crema Biogheaţă şi Gelul Biogheaţă.

Namol extraforte pentru slabire-Termo 500 ml- 143,85 ron

Complex de nămol pentru împachetări locale, folosit în tratamentul de supleţe, anticelulită si antivergeturi. Cu nămol natural, alge iodate, camfor natural, centella asiatică, castan de India, hamei, săruri organice ale iodului. Uz: se aplică un strat subţire de nămol, după necesitate, pe picioare, coapse, şolduri, braţe. Se înfăşoară cu peliculă transparentă şi se lasă in repaus 45 de minute. Se poate acoperi cu o pătură termică. Nu se usucă, nici nu se făramiţează. Nu este necesar să rămaneţi intins, astfel incat puteţi efectua tratamentul şi acasă. Se înlătură cu buretele umezit. Atenţie: Nămolul Extraforte pentru Slăbire – Termo generează o înroşire locală şi o senzaţie de căldură destul de intensă, ce dispare ulterior. Evitaţi aplicarea pe pielea foarte sensibilă, cu probleme circulatorii, varice. În acest caz, se foloseşte Nămol Extraforte pentru Slăbire – Non Termo. După înlăturare, se face un masaj uşor cu Crema Extraforte pentru Slăbire – Termo.

Ser extraforte pentru slabire in fiole – 1 fiola – 7,45 ron

Ser în fiole pentru masajul anticelulitic si de slăbire al corpului. Conţine: fucus, castan de India, derivaţi ai iodului.

Gel de dus pentru slabire 200ml- 35,7 ron

Gel pentru baie şi duş cu extracte din alge iodate. Ajută în programul de tratament pentru celulita si slăbire.

Uz extern: aplicaţi gelul pe mănuşa de baie umedă şi cu aceasta masaţi energic pielea prealabil umezită, apoi clătiţi cu duşul. Continuaţi tratamentul, aplicand pe zonele interesate Crema Extraforte pentru Slăbire – Termo.

Maxisudor 500ml – 138,6 ron

Cremă pentru tratamentul anticelulitic si de slăbire. Cu dafin, ienupăr, verbină. Favorizează exudarea ideală pentru tratamentul bazat pe exudare: aerobic, fitness, saună, coperte termice, folii impermeabile. Aplicaţi pe zonele interesate, urmand metoda prescrisă pentru tratamentul termic de efectuat.

Ulei de verbina 200ml – 46,2 ron

Ulei pentru masaj profesional. O perfectă îmbinare de uleiuri pentru masaj, aromate, cu verbină. Ideal pentru mainile masorului profesionist în masajul anticelulitic si de relaxare. Aplicat după baie, lasă pielea catifelată; înainte de baie, înlătură celulele moarte şi impurităţile. Se elimină cu gelul de duş, lăsand pielea fină şi neunsuroasă. Ideal în asocierea cu Crema Anticelulită şi Antivergeturi cu Iederă.

Cellaroma 50ml – 133,35 ron

Sinergie anticelulitică de uleiuri esenţiale de scorţişoară şi ghimbir. Ideală pentru tratamentul estetic contra celulitei. Se aplică cateva picături de Cellaroma pe zona de tratat, înainte de crema profesională pentru masaj. Combinaţie optimă cu Crema Extraforte pentru Slăbire – Termo, Crema Anticelulită şi Antivergeturi cu Iederă, Crema Biogheaţă, Gelul Biogheaţă şi Nămolul Extraforte pentru Slăbire – Termo.

Crema biogheata – 500ml

Cremă profesională împotriva celulitei si pentru masajul de slăbire al corpului. Conţine esenţe de scorţişoară. Se asociază perfect în tratamentul de slăbire cu Cellaroma şi Gelul Biogheaţă. Uz: se aplică pe zonele interesate şi se masează în sensul circulaţiei venoase, pană la absorbţie.

Gel biogheata 500ml – 187,95ron

Gel rece pentru împachetări împotriva celulitei. Optim pentru picioare obosite, grele, umflate. Uz: se întinde pe picioare, coapse, şolduri şi se înfăşoară cu faşe umede (ori bandaje elastice) sau folie transparentă. Se acoperă cu prosop sau pătură. După 30 minute, se înlătură faşele (bandajele elastice) şi se continuă cu masajul cu Cremă Extraforte pentru Slăbire – Termo sau Cremă Biogheaţă.

Bioamprenta cu alge  500ml – 110,25ron

Mască gumă ocluzivă cu alge pentru tratamente corporale anticelulitice, de tonifiere şi tratamente cosmetice. Mască cu alge, ce favorizează penetrarea principiilor active. Se aplică pe piele înainte de a intinde Bioamprenta cu Alge. Uz: 1) se aplică principiile active: Fiolă, Ser, Sinergie; 2) se întinde masca pe zonele interesate cu o lopăţică tip ceară, fără a încerca să obţinem un strat uniform; 3) după expirarea timpului de repaus, se înlătură uşor cu un filtru de gumă. Din 250 de grame se pot face aproximativ 10 tratamente. Mod de preparare: la o doză de alge (50 grame) se adauga 2 doze de apă rece (100ml) şi se amestecă energic pentru cateva secunde. Aplicaţi imediat.

Sinergia Biolipo-R 10fiole – 277,2 ron

Complex-şoc anticelulitic si pentru slăbire. Complex cu: apă aromatică de hamamelis, extract glicolic de hamamelis, extract concentrat de tei şi trandafir. Uz: apăsaţi capacul şi agitaţi cîteva secunde. Scoateţi capacul şi întindeţi. Masaţi, pînă la absorbţie, pe zonele cu celulită. Preparaţi produsul în momentul folosirii. Continuaţi apoi cu masaj drenant cu Cremă Bioactivă pentru Cura de Slăbire, Cremă Extraforte pentru Slăbire – Termo, Cremă Anticelulită şi Antivergeturi cu Iederă, Cremă Biogheaţă. Repetaţi operaţiunea zilnic.

Hydrogel complex de slabire 500 ml – 79,8 ron

Gel de baie şi hidromasaj cu extract de alge iodate, folosit în tratamentul anticelulitic. Are o compoziţie foarte densă. Timpul recomandat de şedere în cadă nu trebuie să depăşească 20 de minute în apă de cca 37 de grade. Mai puteţi folosi hydrogelurile din gama Ardes Cosmetic cu următoarele efecte: elasticizant, tonifiant, hidratant – emolient, relaxant.

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII