Acasă Beauty Scapa de stres prin masaj

Scapa de stres prin masaj

320
0
DISTRIBUIȚI

Nu exista viata fara stres, insa putem spera sa traim mai calmi, avand grija sa reducem factorii stresori pentru obtinerea echilibrului.

Una dintre modalitatile de reducere a stresului este terapia prin masaj. Nu degeaba masajul este considerat drept cea mai veche terapie practicata de catre om. Masajul duce la echilibrarea psihicului prin intermediul pielii corpului, terapia avand efecte maxime cand se combina tehnica masajului cu produse cosmetice speciale pentru reducerea stresului.

oanaturcuDr. Oana Turcu, specialista in cosmetica, recomanda linia de uleiuri esentiale de la Ardes, folosite cu succes in terapia antistres prin masaj:

Fosfacomplex O.E. portocal amar, 30ml – 115RON

Ser  esential din portocal amar, depurativ si tonifiant, relaxant, induce fericirea si starea de bine. Aduce un aport de energie inlaturand melancolia si stresul. Regleaza apetitul. Planta de portocal creste in China, dar se gaseste in toate zonele calde mediteraneene. Uleiul esential cu parfumul tipic proaspat si aromatic este extras prin presare la rece din coaja fructului crescut in conditii bio.

Fosfacomplex O.E. lavanda, 30ml– 103 RON

Ulei esential de lavanda cu parfum tipic dulce erbaceo floral. Induce linistea si se extrage prin distilare din vaporii florilor. Calmeaza si echilibreaza pielea. Ideal antistres. Calmant, antidepresiv si stimulant al sistemului imunitar, uleiul de lavanda este ideal pentru masaje impotriva durerilor musculare.

Fosfacomplex O.E lamaie, 30ml – 103 RON

Ulei esential de lamaie  cu parfum tipic de citrice aromate. Se extrage prin presarea la rece din coaja fructului de lamaie. La nivel psihic induce curajul si determinarea persoanelor obosite si apatice ameliorand capacitatea de concentrare. Uleiul esential de lamaie este ideal pentru reducerea stresului.

Fosfacomplex O.E. mandarin, 30ml – 126 RON

Uleiul esential de mandarina cu tipicul parfum intens si destul de dulce este extras prin presarea la rece din coaja de fruct de mandarina. Elasticizeaza si stimuleaza circulatia periferica, elimina stresul, digestiv. La nivel psihic este relaxant si favorizeaza somnul cu efect benefic asupra starii de spirit.

Fosfacomplex O.E. roinita, 30ml – 126 RON

Uleiul esential de roinita cu parfumul proaspat si lejer asemanator cu lamaia este extras din frunze si din flori. Este numita „elixirul vietii”. Ideal antistres: intareste sistemul imunitar slabit din cauza oboselii si stresului. Relaxant, uleiul de roinita regleaza dezechilibrele hormonale. Este un remediu optim pentru agitatie si insomnie.

DISTRIBUIȚI