Acasă Beauty Relaxare totala la centrul Shakti

Relaxare totala la centrul Shakti

320
0
DISTRIBUIȚI

Centrul Shakti este un concept nou ce orbitează în jurul motto-ului „Mind, Body & Soul” si isi propune îmbunătătirea abilitatilor celor trei mari capitole.

Shakti a creat o oază de pace în tumultul bucurestean, iar prin conceptual creat vă ofera posibilitatea de a vă îngriji atât de frumusetea exterioară, cât si de cea interioară. Pentru a va ingriji de frumusetea exterioara, centrul va propune servicii de coafură, manichiură, pedichiură si cosmetica, pentru a va ingriji de sanatatea fizica,  puteti beneficia de terapii reiki, terapiile florale Bach, homeopatie si acupunctura, iar pentru echilibrul psiho-emotional , sedinte de coaching, art terapie si dezvoltare personala.

“A exprima Shakti, înseamnă să fii liber si împăcat cu ceea ce esti si să-ti atingi potenialul cel mai inalt”; pornind de la acest gând, centrul propune o abordare complexa pentru clientii sai.  Acestia pot beneficia de diverse tratamente precum tratamente cu roci vulcanice, masaj cranio-facial, masaj ayurvedic, reflexoterapie, sedinte in coconul tahionic precum si servicii de kinetoterapie cu diverse influente din toate colturile lumii. Toate acestea si multe altele într-un cadru inedit, care transportă pe un tărâm al linistii interioare si al armoniei.

„Shakti” vine din sanscrită, de la cuvântul „Shak” – „a putea”, si înseamnă fortă sacră sau împuternicire. Este energia cosmică primordială si reprezintă dinamica fortelor ce actionează în univers si este un concept sau o personificare a puterii creatoare divine feminine. Astfel, inspirati din cultura hindusă, cei de la Centrul Shakti apreciază valorile fundamentale ale îngrijirii aspectului fizic insa in acelasi timp, isi propun regăsirea echilibrului interior prin relaxare si dezvoltare personală.

contact:

str. Nicolae Beldiceanu nr. 7 (intrarea din Stanislav Cihoschi), Bucuresti, Romania

www.shakti.com.ro

http://www.facebook.com/centrulshakti