Acasă Beauty Marirea sanilor

Marirea sanilor

232
0
DISTRIBUIȚI

Fiecare femeie isi doreste sa aiba sani cat mai mari, fermi si admirati de privirile patimase ale barbatilor. Asa ca tot mai multe femei apeleaza la silicoane. Motivele pentru care reprezentantele sexului frumos apeleaza la chirurgia estetica ar fi:

  • forma sanilor lor este inestetica sau sanii sunt inegali;
  • pentru ca o operatie estetica iti poate creste increderea in tine, iar hainele capata o forma mult mai frumoasa acum pe corpul tau;
  • pentru ca poti deveni foarte usor centrul atentiei. Majoritatea femeilor adora sa fie in centrul atentiei, chiar daca asta inseamna doar admniratia sanilor lor.

Exista mai multe tipuri de forme, marime si tipuri pentru sanii mult doriti. In functie de forma pe care o doresti, inciziile se pot plasa sub san, periarveolar, axilar sau supraombilical. Localizarea implantului este fie in fata fie sub muschiul pectoral.
Tipuri de implanturi:

  • cele cu ser fiziologic, mai rar folosite, fiind foarte tari… artificiale.
  • cu silicon, dau o consistenta apropiata de cea glandulara.
  • cu gel coeziv, estetic, mai natural, se mentine neschimbat in timp.

Operatia dureaza maxim 2 ore. Dupa operatie, va fi o perioada in care sanii vor fi umflati, veti avea febra musculara, veti simti mici intepaturi, veti fi bandajate, deci veti avea un mic discomfort.
Implantul mamar nu impiedica alaptarea, asa ca daca o operatie estetica de marire a sanilor va hotarati sa aveti un copil, nu va ingrijorati… nu afecteaza alaptarea!

DISTRIBUIȚI