Acasă Beauty Maria Simion a creat rochia perfecta pentru Craciunul in familie

Maria Simion a creat rochia perfecta pentru Craciunul in familie

342
1
DISTRIBUIȚI
A fost creată rochia perfectă pentru Crăciun, cu detalii in formă de globuri, din caşmir.

rochie Craciun resizedPentru femeile care îşi doresc o ţinută lejeră, comoda, dar spectaculoasă, pentru Crăciunul petrecut în familie, Maria Simion a creat rochia armonizată perfect cu atmosfera bradului împodobit, mirosul de cozonaci, mere coapte si scorţişoară.

În timp ce majoritatea romanilor sunt ocupaţi zilele acestea cu alegerea bradului şi a decoraţiunilor, la cumpărături, în goana după cadouri sau doar facând curaţenie, Maria Simion nu are timp să iasă din atelier. De când a publicat fotografia rochiei creată special pentru aceste sărbători, o mulţime de împătimite ale genului “Wonder Lolita” îşi doresc să poarte de Crăciun o ţinută similară.

“Pentru că am fost întrebată de multe doamne şi domnişoare cum văd eu o ţinută pentru un Crăciun în familie, am lansat o rochie de prinţesă, cu detalii cusute manual, toate în formă de globuri, din caşmir.  Rochia este un best seller al perioadei, este o ţinută foarte permisivă, plină de pompoane în culori şi de dimensiuni diferite. Cu siguranţă nu poţi decât să străluceşti în ea, e plină de feminitate şi gingăşie. Crăciunul înseamnă pentru mine bucurie şi căldură, iar eu văd ţinutele pentru această perioadă pe care o petrecem în familie, ca fiind foarte lejere, şi nu ca pe nişte creaţii potrivite pentru covorul roşu“, ne-a declarat designerul Maria Simion.

Sarcina decorării bradului de Crăciun al familiei îi revine şi anul acesta fiicei Mariei Simion, Alexia. La doar 8 ani, Alexia are preocupări de natură artistică şi dă dovadă de multă creativitate, semn că îi calcă pe urme mamei sale.

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Sinteti 2 stele stralucitoare ce stralucesc in aceasta imensitate de alte stelute! Sper ca aceasta sarbatoare sa straluceasca pt. familia ta asa cum tu si fiul meu straluciti in inima mea si ma mentineti ca viata mea sa lumineze vesnic drumul vostru senin in viata! La multi ani fericiti!