Acasă Beauty Machiaj pentru tenul gras

Machiaj pentru tenul gras

248
0
DISTRIBUIȚI

Femeile cu ten normal sunt extrem de rare si foarte invidiate de toate celelalte reprezentante ale sexului frumos, care au un ten fie gras, fie uscat, sau chiar mixt. Va vom prezenta cateva sfaturi care va vor ajuta sa concurati cu femeile cu un ten perfect.

Asa ca ne vom referi la machiajul pentru femeile cu un ten gras. E neplacut, greu dar nu imposibil. Ideea de baza este sa folosim produse de calitate si cu tratamente bine puse la punct.
Secretul vine in primul rand din ingrijire, din respectarea cu sfintenie a ritualului zilnic de curatare, care trebuie realizat cu grija, fara a insista prea mult pentru a nu agresa pielea. Se prefera produsele special facute pentru tenul gras. Demachierea se va realiza seara inainte de culcare si dimineata dupa spalare cu miscari adecvate.

Reprezentantele sexului frumos cu un ten gras trebuie sa aiba mai mare atentie asupra curatarii tenului decat toate celelalte, iar in ceea ce priveste machiajul se va desfasura e o baza optima, ce confera calitate si durata.

Regulile pentru un machiaj frumos al posesoarelor de ten gras sunt simple dar trebuie respectate cu sfintenie:
-In primul rand dupa demachiere trebuie aplicata o crema speciala pentru tenul gras;
-Urmeaza fondul de ten care are rolul de a ascunde aspectul uleios al pielii dumneavoastra. Pentru aceasta trebuie sa folosim un fond de ten mat cu acoperire completa, special conceput pentru tipul dumneavoastra de ten. Nu exagerati, aplicati un strat subtire! Se aplica cu un burete pentru a nu transfera grasime pe piele. Se va alege un fond de ten mai deschis la culoare, deoarece pornim de la ideea ca produsele cosmetice aplicate pe tenul gras tind sa se inchida la culoare;
-Pudra nu trebuie sa lipseasca. Se evita variantele lichide sau de tip crema. Se vor folosi pudre mate cu acoperire totala special create pentru acest tip de ten. Se aplica de mai multe ori pe zi pentru a indeparta excesul de ulei de pe fata;
-Blush-ul completeaza machiajul dand un plus de culoare si forma obrajilor;
-Machiajul ochilor trebuie facut de asemenea cu produse de calitate. Pentru rezistenta machiajul trebuie sa aplicam fond de ten si la nivelul pleoapelor. Se vor evita variantele lichide sau sidefate. Se aleg farduri pudra, mate si deschise la culoare. Creionul dermatograf se aplica printr-o trasare usoara fiind finisat cu o tamponare usoara pentru a crearea unor umbre, evitand astfel scurgerea lui;
-Pentru a pune in valoare creativitatea la nivelul buzelor, nu aveti de respectat decat reguli de gust si bun simt.
Cam acestea ar fi trucurile pentru obtinerea unui machiaj reusit al femeilor cu ten gras. Si daca vi se pare greu de realizat machiajul sau daca va enervati de fiecare data cand il realizati, nu ramane decat sa va consolez spunandu-va ca tenul dumneavoastra se va rida si va imbatrani mult mai tarziu decat al celorlalte femei cu alte tipuri de ten.

[ad#adsense-articole]

DISTRIBUIȚI