Acasă Beauty Eliminarea cuticulelor

Eliminarea cuticulelor

182
1
DISTRIBUIȚI

Dr. Oana Turcu, www.ardes.ro

Cuticulele protejeaza unghia de infectii, actionand ca o bariera impotriva bacteriilor.  Profesionistii recomanda femeilor sa nu isi taie cuticulele, pentru ca acestea pot deveni mai groase si mai uscate, in schimb, acestea pot fi impinse spre radacina unghiei.

Pentru a preveni uscarea cuticulelor, va recomand sa folositi produse hidratante, sa va exfoliati mainile si unghiile o data pe saptamana si sa folositi un ulei special pe care sa il masati in zona cuticulelor.

Iata cateva produse recomandate:

Nutricrema pentru maini cu malakit si migdale – 75ml – 39,9 ron

Cremă pentru maini, supernutritivă, nongrasă. Are o formulă persistentă, protectivă şi reparatoare, continand malakit, migdale şi gălbenele. Crema este recomandata in diminuarea si  eliminarea cuticulelor. Nu este o cremă barieră; hrăneşte pielea, lăsand mainile să respire. Crema nu conţine vaselină, proteine şi grăsimi animale.

Ulei pur de migdale dulci – 100ml – 28,35 ron

Uleiul este obtinut prin presarea la rece a migdalelor dulci si este folosit pentru masaj. Uleiul poate fi utilizat de fiecare data cand doriti sa va diminuati, sau eliminati cuticulele.

Hydrocrema pentru maini cu malakit si aloe – 75 ml -39,9 ron

Cremă pentru maini, superhidratantă, nongrasă, protectivă, reparatoare şi decongestionantă. Are o formula răcoroasă cu aloe, malakit (piatră sacră egipteană) şi gălbenele, si este recomandata si in diminuarea si eliminarea cuticulelor. Crema hidratează rapid pielea, fără a lăsa „peliculă” sau unsoare.

Gel Scrub – 200ml – 46,2 ron

Asigura un gomaj delicat pentru faţă, corp si maini. Contine castravete si are pH uşor acid. Se foloseşte pe piele, ca un săpun normal sau ca gomaj recomandat indiminuarea si eliminarea cuticulelor. Nu exageraţi cu uzul produselor exfoliante şi scrub pentru ca pielea prea subţire este mai expusă în confruntarea cu agenţii externi şi UV!

DISTRIBUIȚI