Acasă Beauty De Ziua Barbatului, eveniment “Cu si despre femei”

De Ziua Barbatului, eveniment “Cu si despre femei”

376
0
DISTRIBUIȚI

Miercuri, 9 martie se lanseaza primul card de fidelitate dedicat femeii secolului XXI. Cardul este o imbinare perfecta a serviciilor de infrumusetare, fitness si nutritie, oferite de FitCurves, Diamond Lady Studio & Spa si cabinetul de nutritie Vera Med Club Family.

De Ziua Barbatului, surprizele incep cu EA

Pentru ca in spatele oricarui barbat puternic exista o femeie si mai puternica, chiar si de 9 martie (n.r. Ziua Nationala a Barbatului), reprezentantele sexului frumos raman in centrul atentiei. De aceea, in cadrul evenimentului “Cu si despre femei”, specialisti in nutritie, fitness si beauty vor discuta despre cum puteti atinge perfectiunea prin frumusete.

“Audrey Hepburn poate exista in orice femeia a secolului XXI. Acest lucru este posibil daca va lasati rasfatate de mana specialistilor. In ciuda vietii tulmutoase pe care o traieste femeia in ziua de azi, nu trebuie sa uite niciodata ca perfectiunea incepe cu frumusetea si de aceea fiecare femeie merita sa fie perfecta!”, sustin surorile Diamond, manageri Diamond Lady Studio& Spa.

Suntem ceea ce mancam

“Femeia secolului XXI este femeia puternica, femeia mama, femeia stilata, femeia preocupata de cum arata si de ceea ce mananca. Este femeia care ignora trecerea timpului si imbatraneste frumos”, afirma Veronica Daghie, primul nutritionist din Romania care a implementat dieta personalizata.

“Stilul de viata sanatos care imbina o alimentatie echilibrata, coroborata cu o activitate fizica si, de ce nu, cu tratamente de intretinere, deoarece important este nu numai sa dam bine pe afara, ci sa fim in regula si pe dinauntru”, adauga aceasta.

Cardul de fidelitate este valabil incepand cu 10 martie si ofera un discount de 30% la serviciile oferite in reteaua FitCurves – Vera Med Club Family – Diamond Lady Studio & Spa. Discount-ul se aplica atat in randul clientelor deja existente cat si in randul doamnelor si domnisoarelor interesate de serviciile oferite de cei trei parteneri.

DISTRIBUIȚI