Acasă Beauty Cateva idei de cadouri pentru doamne

Cateva idei de cadouri pentru doamne

274
0
DISTRIBUIȚI

Uleiurile eterice sunt folosite în cosmetica, masaj si aromoterapie olfactiva. În aromoterapia cosmetica, esentele sunt combinate cu produsele de îngrijire a tenului, a corpului si a parului, toate continând doar ingrediente naturale.

Pentru 1 si 8 martie, eMulte.ro va da cateva idei pentru cadouri, care cu siguranta le vor incanta pe doamne.

Ulei aromatic relaxant 200ml– 46,2 RON
Combinaţie aromatizată de ulei de migdale, hamamelis şi muşeţel, ideal pentru masajul profesional relaxant. Acasă, după duş, se usucă uşor, lăsand pielea catifelată. Aplicaţi şi înainte de duş, cu un uşor masaj. Protejează astfel pielea de acţiunea agresivă a săpunurilor, favorizand eliminarea impurităţilor şi sebumului.

Fluid balsamic parfumat 50ml – 46,2 RON
Conferă senzaţia de respiraţie proaspătă şi profundă. Ideal pentru sauna turcească, sauna uscată, cabina de duş, evaporatori, umidificatori de calorifer şi altele. Se pun cateva picături de fluid balsamic în apa evaporatorului şi umidificatorului sau în fluxul de vapori din sauna turcească.

Hydrogel complex,  500ml – 79,8 RON
Gel de baie şi hidromasaj pentru înlaturarea oboselii şi pentru relaxare, care contine portocală amară, muşeţel şi nalbă, plante folosite în erboristerie si are un efect sedativ, calmant. Are o compoziţie foarte densă. Timpul recomandat de şedere în cadă nu trebuie să depăşească 20 de minute în apă, la o temperatura de circa 37 de grade. Mai puteţi folosi hydrogelurile cu următoarele efecte: slăbire, elasticizant, tonifiant, hidratant-emolient.

Ulei bogat de migdale, parfumat, 100 ml – 35,7 RON

Uleiul cu cele mai bogate proprietăţi cosmetice pentru corp, faţă şi păr cu: avocado, trandafir chilian, jojoba, unt de karite, strugure, măsline, care se foloseste după baie şi pentru masaj, si este indicat şi în timpul sarcinii. Proprietăţi: antivergeturi, nutritiv, calmant, împrospătează pielea şi o catifelează. Poţi găsi în aceeaşi variantă de miros: lapte de corp, gel de duş catifelat şi parfum. Variante de miros: specii antice, fructe orientale, muşchi flori albe, muşchi şi mură, muşchi vanilat, ceai de africa, aloe.

Puteti gasi intreaga gama de produse vizitand site-ul www.ardes.ro.

DISTRIBUIȚI