Acasă Beauty Buze perfecte

Buze perfecte

211
0
DISTRIBUIȚI
Urmeaza 4 pasi simpli si vei avea buzele mult dorite:
1. Intretinerea buzelor: fiecare dintre noi trebuie sa foloseasca un balsam de buze, atat inainte de a se da cu ruj, dar si seara inainte de culcare. Buzele noastre au nevoie de hidratare; totodata are efectul de a face buzele moi si catifelate. Cand stam la plaja, trebuie sa avem grija sa ne protejam buzele cu un balsam de buze cu factor UV. Iarna trebuie sa ne protejam deasemenea pielea fina a buzelor.
2. Pasul doi consta in exfolierea buzelor: este important pentru a indeparta celulele moarte, iar pentru asta putem folosi fie un gomaj special, fie doar o simpla periuta de dinti. Avand balsamul aplicat pe buze treceti usor cu periuta peste ele. Apoi stergeti excesul cu ajutorul unui servetel. Procesul de exfoliere se realizeaza maxim de 2 ori pe saptamana.
3. Pasul urmator este conturarea buzelor, ce se realizeaza cu ajutorul unui creion de buze. Daca nu sunteti foarte pricepute pentru a face conturul va recomand sa folositi linii intrerupte; asa veti putea folosi mult mai usor creionul. Aveti grija sa conturati colturile bine, pentru ca altfel cand veti vorbi colturile gurii neunite vor arata ciudat.
4. Pasul patru este aplicarea rujului: cel mai indicat este sa folositi o pensula pentru a aplica rujul, pentru un control mai bun asupra aplicarii.

[ad#adsense-articole]

DISTRIBUIȚI