Acasă Beauty Antonia, o Tinker Bell a lumii reale!

Antonia, o Tinker Bell a lumii reale!

307
1
DISTRIBUIȚI

de Maria Simion

In viziunea mea Antonia este definitia feminitatii si bunului gust! Incepand de la tinutele de scena pana la cele casual de strada, nu imi emana decat multa gingasie, prospetime si feminitate! As putea-o denumi cu mare usurinta o TINKER BELL a lumii reale si spun asta pentru ca are un aer misterios si sexy si in acelasi timp invaluit de o frumusete naturala, ma indoiesc ca ca cineva ar putea-o denumi vulgara!

Referitor la tinute, stie exact ce i se potriveste. Se vede ca imaginea ei este atent studiata si nu face greseli in alegerea tinutelor, nu este genul de artist despre care poti spune ca incearca sa epateze, isi promoveaza stilul gingas si feminin in stiul caracteristic si pentru mine asta inseamna personalitate puternica!

Chiar am remacat si la premiile RMA prezenta ei ca fiind poate una din cele mai reusite daca nu chiar prima in preferintele mele. In timp ce multe artiste au ramas in pana de idei (moda chilotilor fiind in top), Antonia si-a pastrat verticalitatea si a adoptat o tinuta mai mult decat perfecta, bocanci lungi, top si o rochita scurta care i-au subliniat extrem de frumos liniile corpului pastrand totodata trendul! Cred ca pentru multe artiste din Romania ar putea fi o sursa de inspiratie, si atata timp cand te inspiri din bun gust, da, poti fura cateva idei care sa te scoata din tipar la modul pretios si feminin!

Cine este Maria Simion? Raspunsul il aveti in filmuletul de mai jos!

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU