Acasă Beauty Aftele. Cum scapam de ele?

Aftele. Cum scapam de ele?

283
0
DISTRIBUIȚI

Dr. Oana Turcu

Aftele sunt rani superficiale ale mucoasei bucale. Au forma unor ulceratii dureroase, clar delimitate, de culoare alba, sau ocazional galbena, inconjurate de o membrana rosiatica. Aftele mici se vindeca de la sine in decursul a zece zile, fara a lasa cicatrice. Totusi sunt foarte dureroase in tot acest timp, in special in momentul masticatiei.

Pentru tratamentul eficace al aftelor, va recomand:

Balsam de rozmarin, cremă termogenică pentru masajul local, pe bază de rozmarin şi camfor natural. Se aplica pe zonele interesate şi se maseaza pînă la absorbţie. Este un balsam curativ în tratamentul aftei,  nevralgiilor, inflamaţiilor, bază în tratament facial, in loc de vapofor. Atenţie: aplicarea produsului generează senzaţie locală de căldură şi înroşire destul de intensă. Acest efect voit dispare după cîteva minute. Evitaţi contactul cu ochii, ţineţi departe de copii.

Crema bogata specifica de galbenele, o c
remă curativă cu înalt conţinut de principii active. Crema supernutritivă cu Calendula (gălbenele), recomandată pentru  afte, iritatii ale mucoasei bucale, pentru pielea feţei, antiinflamator. Permite exploatarea celor mai bune proprietăţi ale plantelor medicinale.

Crema bogata specifica, castan de india, ghimpe si afin, cu înalt conţinut de principii active pentru masajul local. Extract glicolic 1:1 şi lipolic 20%. Recomandat pentru afta, pentru mucoasa inrosita si congestionata , cuperoza, ca antiimflamator si calmant. Nontermogenică, nu conţine camfor, vaselină, nu conţine proteine şi grăsimi animale, coloranţi, amine, laurisulfaţi şi isotiazolin. Uz: se aplică de mai multe ori pe zi cînd este necesar, cu un uşor masaj, pînă la absorbţie.

Crema bogata specifica propolis, este o cremă curativă cu înalt conţinut de principii active, pentru afta, iritatii ale mucoasei bucale, micoze, fiind dealtfel si un igienizant natural. Permite exploatarea celor mai bune proprietăţi ale plantelor medicinale. Cu: propolis, vitamina E, ulei de măsline, ulei de germeni de grîu, ulei de floarea soarelui

Crema bogata specifica arbore de ceai, cu înalt conţinut de principii active pentru masajul local (10% ulei de Malaleuca alternifolia). Recomandata în tratarea aftei, pentru mucoasa inrosita si congestionata fiind un igienizant natural. Conţine şi vitamina E, ulei de măsline, ulei de germeni de grîu, ulei de floarea-soarelui. Uz: se aplică de mai multe ori pe zi, cu un uşor masaj, pană la absorbţie.

Pentru toate tratamentele prezentate puteti gasi detalii pe site-ul www.ardes.ro.

DISTRIBUIȚI