Acasă Beauty Acneea, o problema?

Acneea, o problema?

307
0
DISTRIBUIȚI

dr. Oana Turcu, www.ardes.ro

Mii de oameni din întreaga lume suferă de acnee, de la forme uşoare până la cele mai severe tipuri de acnee si  toata lumea încearca tot felul de creme, cu foarte puţine rezultate sau chiar nici unul. Putini stiu insa ca acneea este controlata cel mai bine atat prin produse de ingrijire a pielii, controlarea cat mai atenta a alimentatiei, cat si prin medicatie corespunzatoare.

Iata si cateva solutii pentru ingrijirea pielii:

Laptele demachiant cu propolis este un demachiant pentru tratamentul tenului impur acneic. Acţiunii de curăţare i se adaugă proprietăţile purificante ale propolisului, prezent în compoziţie în diferite forme de extracte. Curăţă în profunzime, respectînd PH-ul şi menţinînd stratul hidrolipidic al pielii. Pentru tratamentul complet se foloseste impreuna cu  loţiunea tonică cu propolis si crema cu propolis.

Lotiunea tonica cu propolis de la Ardes nu contine alcool si este destinata tenului impur, acneic. Acţiunii de tonifiere i se adaugă proprietăţile purificante ale propolisului, lăsînd tenul curat, tonic, neted şi umectat. Pentru tratamentul complet se foloseste impreuna cu  lapte demachiant cu propolis si crema cu propolis.

Lapte demachiant hamamelis. Hamamelisul este recunoscut în cosmetică inclusiv pentru proprietăţile astringente,  optim pentru tenul gras, cu porii dilataţi şi pentru tenul sensibil, curăţand tenul, lăsand pielea proaspătă, curată şi umectată. Laptele demachiant contine hamamelis, tei, trandafir, NMF (factor de hidratare natural reconstituit).

Lotiunea tonica hamamelis de la Ardes este un tonic răcoros fără alcool pentru tenul gras, cu pori dilataţi şi pentru tenul sensibil.  Se recomanda a fi utilizata după Lapte Detergent Hamamelis, elimină resturile şi termină curăţarea tenului, lăsand pielea proaspătă, curată şi umectată.

Gelul scrub pentru ten gras asigura un gomaj delicat, pentru corp şi pentru tenul gras, acneic. Conţine: AHA, acid glicolic şi brusture. Gelul scrub are efect demachiant şi pH uşor acid. Se foloseşte ca un săpun normal sau ca şi gomaj. Efectul „peeling” poate fi dozat, variind perioada de repaus şi intensitatea masajului. În cazul tenului sensibil, se recomanda sa nu se exagereze cu uzul produselor exfoliante si sa nu  se foloseasca consecutiv produsele cu AHA (alfahidroxiacizi) şi produsele cu acid retinoic.

Crema cu propolis de la  Ardes este o cremă curativă cu înalt conţinut de principii active, pentru normalizarea sebumului, antiacneic, igienizant. Permite exploatarea celor mai bune proprietăţi ale plantelor medicinale. Crema contine propolis, vitamina E, ulei de măsline, ulei de germeni de grau si ulei de floarea soarelui. Se aplică după demachierea cu lapte demachiant cu propolis şi loţiune tonică cu propolis.  Pentru un tratament complet, se recomanda ca de 2 ori pe săptămană sa se aplice masca gel cu propolis.

Biopurificantul soc este o cremă-tratament pentru ten impur şi acneic. Contine castan de India, ulei de morcov, brusture, licuritia si proteine de porumb. Se aplică dupa demachierea cu laptele demachiant cu propolis şi loţiune tonică cu propolis.

Biomasca cu namol, este o mască profesională cu nămol natural în formă cremoasă, cu proprietati hidratante, purificante si nutritive. Contine nămol natural, colagen, elastină, brusture, ulei de germeni de grîu, unt de karite si ulei de jojoba. Dupa curăţarea cu lapte demachiant hamamelis şi, eventual, mască de curăţare (gomaj), întindeţi pe faţă sau decolteu un strat nu foarte subţire, aşteptaţi 15 minute, apoi clătiţi cu un bureţel umed. Aplicaţi un strat fin de cremă din Linia Biosinergic adaptată tipului de ten şi masaţi pînă la absorbţie.

Biocompensatorul acid este un ser profesional în fiole hidratant, emolient, filmogen, protectiv, uşor acid, cu pH 5 şi cu brusture, indicat pentru tenul gras, impur sau asfixic. Contine Anhfeldtia concinna (algă roşie din Oceanul Pacific), NMF (factor de hidratare natural reconstituit), colagen si extract de brusture. Serul se aplică în tratamente, atat în cabinete cosmetice, cat şi la domiciliu, ca bază pentru mască. Se aplică pur, fără a se combina cu alte produse si este o excelentă bază de machiaj.

DISTRIBUIȚI