Acasă Bancuri Bancuri cu zapada multa!

Bancuri cu zapada multa!

1338
0
DISTRIBUIȚI
bancuri cu zapada

Jurnalul unui roman ajuns in Canada (cules din folclorul online)

02 iulie

Abia astept sa plec in Canada. Acolo e asa de frumos si de bine!

16 iulie

Am ajuns in Canada! Simt cum ma cuprinde emotia: o tara noua, serviciu, masina noi!

15 august

Am cumparat o casa noua in Canada. Sunt foarte emotionat. Aici e atat de frumos: muntii sunt de o splendoare nedescrisa. Abia astept sa ii vad acoperiti de zapada.

17 octombrie

Canada e cea mai frumoasa tara de pe Pamant. Frunzele au primit toate acele minunate nuante de culoare galbena si portocalie. M-am plimbat cu masina prin natura si am vazut cativa cerbi. Sunt atat de gratiosi. Cerbii sunt cele mai frumoase animale. Cred ca am ajuns in paradis. Iubesc Canada…

11 noiembrie

Ziua sarbatorii nationale. In curand incepe vanatoarea cerbilor. Nu imi vine sa cred ca cineva poate sa ucida un animal atat de frumos. Sper ca va ninge in curand. E atat de frumos aici.

02 decembrie

Azi noapte a nins pentru prima oara. M-am sculat si am vazut ca este alb peste tot ca in cele mai frumoase vederi. Am iesit afara, am curatat in fata casei si apoi ne-am batut cu bulgari de zapada (eu am castigat). Cand a trecut masina de curatat zapada am curatat din nou in fata curtii. Tara deosebita! Iubesc Canada!

12 decembrie

Azi noapte a nins iarasi. Masina a curatat zapada din nou. Ne-a blocat intrarea in curte. Aici e splendid.

19 decembrie

Azi noapte a nins iarasi. N-am putut sa scot masina sa merg la lucru. Aici e intr-adevar foarte frumos numai ca sunt obosit de curatat zapada. Din nou masina aia blestemata.

22 decembrie

Cacatul asta alb nu s-a oprit toata noaptea. Am bataturi la maini de la lopata si ma doare spatele. Aceasta maimuta cu masina parca se ascunde dupa colt si numai asteapta sa termin de curatat in fata curtii. La naiba.

25 decembrie

Craciun Fericit pe naiba. A nins din nou zapada asta nenorocita. Daca il prind pe obsedatul ala cu masina, il omor. Fu.. le. .. ca nu arunca mai multa sare pe sosele.

27 decembrie

Azi noapte, iarasi zapada. Nu ies de trei zile din casa doar ca dau cu lopata intr-una dupa ce trece masina. Nu pot pleca nicaieri, masina mea este blocata sub un deal de zapada, si mai e si foarte frig pe deasupra. Au spus ca la noapte va mai cadea inca 30 cm de zapada.

 

28 decembrie

Prognoza a fost proasta. S-au mai depus 50 cm, nu 30. Daca se continua asa nu se va topi pana la vara. Masina de curatat a ramas blocata si maimutoiul a venit la mine sa imi ceara lopata. I-am spus ca am rupt deja 6 curatand rahatul ce mi l-a aruncat in fata curtii. Era cat pe ce sa ii dau in cap cu lopata.

 

4 ianuarie

Am iesit din casa in sfarsit. M-am dus pana la magazin sa cumpar de mancare si la intoarcere am lovit un cerb. Auto avariat in valoare de $3000. Bestiile de cerbi trebuie omorate. Sunt peste tot. De ce oare nu i-au omorat vanatorii toamna trecuta?

 

3 mai

Am dus masina la mecanic. Incredibil cat de mult a ruginit de la sarea aia nenorocita care se arunca peste tot, tot timpul iernii ca sa topeasca zapada si tot degeaba.

 

10 mai

Ma mut in Florida! Nu imi pot imagina cum cineva normal poate trai in Canada!!!

DISTRIBUIȚI