Acasă Actualitate Zsolt Jr, copilul Nicoletei Luciu, a primit cadou actiuni la Disneyland

Zsolt Jr, copilul Nicoletei Luciu, a primit cadou actiuni la Disneyland

172
0
DISTRIBUIȚI

Nicoleta Luciu a impodobit anul acesta trei brazi pentru Zsolt Jr, in Bucuresti, la Buftea si la Miercurea Ciuc. Daca pe cel de la Ciuc l-a strans pentru ca era inalt de 3 metri si se uscase, pe cel din casa noua de la Bucuresti il va tine toata luna ianuarie.

“Anul acesta am facut trei brazi, unul in casa noua, la Bucuresti, pe care l-am impodobit cu argintiu si multi ingerasi din sticla, inca un brad la Buftea la Luminita, unde am stat pana acum si unul inalt de 3 metri la Miercurea Ciuc. Micutul nostru a vrut si el sa ne ajute la impodobit, a pus globuri si el. I-a placut foarte mult. Iar dis de dimineata, in ziua de Craciun, ne-am strans cu totii in jurul bradului si am deschis cadourile. A primit foarte multe jucarii de tot felul, ursuleti de plus, dar si multe haine si era foarte entuziasmat de fiecare data cand deschidea un cadou”, povesteste Nicoleta Luciu.

Micutul Zsolt a avut o vacanta activa, a fost foarte captivat de “cadourile pe roti” pe care le-a primit, s-a jucat cu nasii din Suedia si cu toti prietenii veniti in vizita, iar parintii lui l-au scos zilnic la sanius sau la plimbare in centrul orasului, unde a admirat luminitele cu care erau impodobite strazile: “Au venit nasii din Suedia de Craciun, prieteni din Ungaria si toata lumea a fost uimita de cat a crescut Zsolt- are 90 de cm la 1 an si 3 luni. Ca in fiecare an, a primit actiuni la Disneyland de la nasii din SUA. Ii place zapada, asa ca l-am scos afara in fiecare zi, chiar si la minus 10 grade, ca sa se obisnuiasca cand o sa mearga la hochei, sa nu aiba probleme cu frigul. L-am dus in oras sa vada oameni de zapada si cum e impodobit orasul”, spune Zsolt Csergo. “In vacanta aceasta, Zsolt Jr. a invatat in fiecare zi cate ceva in ungureste, stie sa se plimbe cu masinutele care au volan, au claxon, cheie de intors. A fost foarte activ, nu a stat o secunda, ori se juca cu masinutele, ori cu mingea, ori cu musafirii, ori eram la sanius, iar o data pe zi se uita la desenele animate cu Shrek, ii plac foarte mult”, adauga Nicoleta.

DISTRIBUIȚI