Acasă Actualitate XZIBIT vine la Bucuresti

XZIBIT vine la Bucuresti

314
1
DISTRIBUIȚI

Vineri, 15 Mai, celebrul XZIBIT vine pentru prima data in Romania, la Club Bamboo Bucuresti! Probabil unul dintre cei mai buni rapperi, Xzibit este cunoscut pentru muzica sa, pentru filmele in care a jucat si nu in ultimul rand pentru emisiunea de succes mondial „Pimp My Ride” a postului de televiziune MTV.

De la debutul său din 1996 cu albumul „At the speed of Life” până la albumul său recent „Full Circle”, aparut în octombrie 2006, artistul a scos pe piata 6 albume. Populariatea artistului a atins nivel maxim si datorita colaborarilor sale: in 1999 a realizat cu Snoop Dogg hit-ul „Bitch Please”, Dr. Dre fiind producatorul acestui hit. De asemenea in anul 2001 a colaborat chiar cu Dr. Dre la hit-urile „Lolo”, „Some L.A. Niggaz” iar colaborarea cu Eminem a avut ca rezultat mega-hit-ul „What’s the Difference”.Albumul „Restless” produs de Dr. Dre a debutat direct pe locul 12 in Topul Billboard 200 si s-a vandut in peste 1,5 milioane de copii numai in U.S, single-ul „X” al acestui album devenind cel mai mare hit al artistului.

Pentru prima data in Romania , vineri, 15 mai, in Club Bamboo Bucuresti, vei avea parte incepand cu orele 23.00 de un concert cu siguranta exceptional, oferit de celebrul XZIBIT!
Pretul unui bilet este de 50 RON!

DISTRIBUIȚI