Acasă Actualitate William Levy da in judecata spitalul in care s-a nascut fetita sa

William Levy da in judecata spitalul in care s-a nascut fetita sa

55
0
DISTRIBUIȚI

Willliam Levy, protagonistul telenovelei “Predestinaţi” se gândeşte serios să dea în judecată spitalul în care s-a născut fiica sa.

Motivul este simplu: actorul nu mai poate vinde în exclusivitate primele fotografii ale fetiţei sale, întrucât un angajat al spitalului a făcut publică o poză a micuţei, fără permisiunea actorului. Actorul este hotărât să ceară despăgubiri în justiţie spitalului „South Miami”. „Mi se pare o lipsă de respect şi de etică din partea spitalului şi ne simţim extrem de jigniţi”, a declarat actorul din „Predestinaţi”. Levy a comentat că problema se află deja în mâinile avocaţilor săi.

William Levy şi Elizabeth Gutierrez au devenit părinţi pentru a doua oară la începutul lunii martie, când a venit pe lume micuţa Kailey Levy Gutierrez. Totuşi, gurile rele spun că William Levy nu ar recurge la astfel de metode doar pentru a-şi proteja viaţa personală, ci şi pentru a pune mâna pe nişte bani în plus.

Mai multe voci din showbizul latino-american îl acuză pe William că ar face orice pentru un ban în plus, iar după ce a dat lovitura cu telenovela „Predestinaţi”, actorul  „s-a urcat într-un tren al luxului, din care nu vrea să coboare”. După cum informează un program al televiziunii mexicane, din salariul obţinut la telenovela „Predestinaţi”, Levy şi-a cumpărat imediat un Ferrari, o camionetă Range Rover, între alte multe capricii costisitoare.

DISTRIBUIȚI