Acasă Actualitate Whitney Houston povesteste despre droguri

Whitney Houston povesteste despre droguri

178
0
DISTRIBUIȚI

Diva Whitney Houston si-a deschis sufletul in fata realizatoarei Oprah, ea declarand ca datorita dependentei de droguri, a uitat in totalitate ca era o cantareata faimoasa, informeaza The Sun.

Whitney Houston, acum in varsta de 46 ani, povesteste din groaznica perioada a vietii sale cand combina canabis cu cocaina. Ea a afirmat : “Nu ma mai gandeam la muzica. Am uitat in totalitate despre acea viata. Facuse foarte multi bani in timp.”

Whitney – care a vandut mai mult de 140 milioane de albume in intreaga lume – a spus inainte de a face filmul The Preacher’s Wife, in 1996, ca lua droguri mortale in fiecare zi. Whitney a povestit de asemenea despre cum ea si Brown au ajuns sa se certe din cauza dependentei ei dupa mai bine de 14 ani de casatorie. Tot din cauza drogurilor, cuplul s-a despartit in 2006 si in 2007 erau divortati. Whitney are in custodie pe fiica lor, Bobbi Kristina in varsta de 16 ani.

In cele din urma a fost mama ei, Cissy, care a intervenit sa-i salveze cariera – aducand politia inarmata si un ordinul judecatoresc  pentru a-i da lui Whitney un ultimatum. Avea de ales, sa se intoarca la dezintoxicare sau sa renunte pentru totdeauna la showbiz.

[ad#adsense-articole]

DISTRIBUIȚI