Acasă Actualitate Viseaza ca o sa-l asalteze fetele dupa ce va castiga marele premiu...

Viseaza ca o sa-l asalteze fetele dupa ce va castiga marele premiu la O-la-la

238
0
DISTRIBUIȚI

Sambata, 25 aprilie, de la 20.30, la Pro Tv, la emisiunea “O-la-la”, unul dintre cei sase concurenti spera sa-si gaseasca jumatatea odata ce are posibilitatea sa isi umple contul cu 25 000 de lei cat este marele premiu.

Valentin de 26 de ani din Dambovita marturiseste ca viseaza versuri si ca marele premiu nu are cum sa stea departe de el, iar doamnele nici atat. Competitia insa va fi extrem de stransa pentru ca alaturi de el in “batalia” versurilor mai este o educatoare de 30 de ani, din Logoj, un tanar de 24 de ani, liber profesionist, un baiat foarte haios si expresiv din Moldova si o tanara care lucreaza in turism. Toti iubesc muzica, stiu pe de rost hituri romanesti si isi doresc sa plece acasa cu trofeul O-la-la si cu banii pusi la bataie.

Orice chef isi are sarbatoritii ei, iar petrecerea O-la-la nu face exceptie. In orchestra Cardinal exista doi sarbatoriti care si-au serbat onomastica pe 23 aprilie, de Sfantul Gheorghe. Asadar, Georgiana, una dintre fetele vocaliste si orchestratorul George Natzis vor primi imbratisari, cadouri si urari de bine din partea colegilor, dar si a spectatorilor prezenti in platoul emisiunii. Si unul dintre concurenti are norocul sa fie “Gheorghe”, astfel ca primeste un cadou din partea echipei, dar nu are parte de melodii mai simple sau de colegi prietenosi care sa-i sufle varianta corecta.

“De la sate” a trupei Fara zahar, “Dematurizarea” a lui Voltaj, “Of, viata mea” a lui Costi Ionita si Adi Minune, “Privirea ta” a trupei Parlament, “La mare, la soare” a trupei Valahia, sunt doar cateva dintre piesele ale caror versuri trebuie stiute pe de rost de concurentii aspiranti la statutul de campion O-la-la.

DISTRIBUIȚI