Acasă Actualitate Virgil Iantu l-a decorat pentru curaj pe Adi Despot

Virgil Iantu l-a decorat pentru curaj pe Adi Despot

46
0
DISTRIBUIȚI

Chivas Regal, cel mai prestigios scotch whisky premium a organizat un eveniment de referinta in club Crush din Mamaia, ai carui invitati au fost si Andreea Raicu, Monica Columbeanu si Catalin Botezatu.

Show-ul Chivas Regal, parte a campaniei Live with Chivalry a fost conceput ca un manifest al luxului, cavalerismului si pasiunii. Invitatii au fost intampinati de cavaleri moderni pe motociclete, covor rosu, torte, elemente surpriza care au recreat spiritul campaniei Live with Chivalry. Valorile Chivas Regal, Camaraderia, Loialitatea, Libertatea, Galanteria au fost celebrate prin momente speciale.

Gazda evenimentului, Virgil Iantu, in calitatea sa de ambasador al brandului, a acordat distinctia pentru Loialitate Liviei Dila, titlul pentru Libertate lui Florin Piersic Jr., titlul de cavaler al curajului lui Adrian Despot, titlul pentru Galanterie lui Mihai Constantin, titlul pentru Galanterie in afaceri lui Marius Ghenea si titlul pentru Stil lui Stephan Pelger. Distinctiile au fost insotite si de o sticla de Chivas 18 ani, semnata de Collin Scott, Cellarmaster Pernod Ricard.

DISTRIBUIȚI