Acasă Actualitate Vino la Cannes Awards of The Week!

Vino la Cannes Awards of The Week!

102
0
DISTRIBUIȚI

Joi, 20 mai, vedetele prezente la Festivalul de la Cannes vin sa sarbatoreasca in The Week! Paseste pe covorul rosu de la “Cannes Awards of The Week” costumat si gata sa iti interpretezi rolul personajului din filmul favorit, in cadrul unui show tematic de care numai starurile au parte!

De cate ori ti-au spus prietenii ca semeni cu Elizabeth Thaylor in rolul Cleopatrei  sau cu Tom Cruise in pelicula Top Gun? Este momentul sa arati lumii intregi cat de bine semeni cu un personaj celebru din lumea cinematografiei, la o petrecere tematica in care tu esti vedeta serii!

La intrare te va astepta insusi James Bond, care te va conduce in lumina reflectoarelor pana in mijlocul petrecerii, unde personaje ca Rambo, The Godfather, Zorro sau Lara Croft vor avea grija sa fii tratat ca un adevarat star.
In plus, vei da autografe si vei face poze alaturi de fetele de la Pussycat Dolls, Britney Spears, Michael Jackson, Marilyn Monroe sau Madonna.

Joi, 20 mai, vino sa iti ridici premiul “Cannes Awards of The Week” si sa petreci o seara de neuitat alaturi de cele mai cunoscute vedete si personaje din lumea cinematografiei!

CANNES-AWARDS-OF-THE-WEEK-THURSDAY-20-MAI

DISTRIBUIȚI