Acasă Actualitate Videoclip-ul Kristinei, Se Thelo, difuzat in strainatate

Videoclip-ul Kristinei, Se Thelo, difuzat in strainatate

182
0
DISTRIBUIȚI

Videoclip-ul Kristinei, Se thelo, se difuzeaza de cateva zile si in strainatate, in Grecia si Bulgaria.

Binecunoscutul single Se thelo, lansat de Kristine si compus de Edward Maya, urmeaza cursul firesc al pieselor lui Maya si ia cu asalt tarile invecinate cu Romania.

Dupa ce piesa a urcat in top-urile radio din Grecia si Cipru si a fost foarte bine primita de ascultatori, dovada stand si mesajele fanilor din tarile respective, acum este randul videoclip-ului piesei Se thelo sa-si ia locul binemeritat in playlist-urile televiziunilor muzicale din afara Romaniei.

Lansat in urma cu 6 saptamani pe site-ul Radio21, videoclip-ul piesei Se thelo s-a mentinut mai bine de o luna in top 3 al celor mai vizionate videoclip-uri, adunand peste 18.000 de vizualizari si depasind nume consacrate din show-biz, precum BUG Mafia, Connect-R sau Cream.

“Ma bucur ca am primit doar reactii bune nu doar din partea fanilor, dar mai ales din partea oamenilor de specialitate din Olanda, Rusia, Anglia, Grecia, Ungaria, Bulgaria, care au apreciat atat piesa, cat si videoclip-ul si in versiunea originala, dar si remake-ul facut special pentru piata internationala” – ne-a declarat Kristine.

[ad#adsense-articole]

DISTRIBUIȚI