Acasă Actualitate Victor Yila s-a spalat in rau pentru a-si demonstra originile

Victor Yila s-a spalat in rau pentru a-si demonstra originile

181
0
DISTRIBUIȚI

Victor Yila, cunoscutul actor si comediant, a facut senzatie la filmarile reality show-ului “Satra”, ce se va difuza pe Kanal D, incepand cu 22 iunie, de luni pana joi, de la orele 22.00, cand a hotarat sa se spele intr-un rau de munte pentru a le demonstra tiganilor gabori ca este negru autentic.

Victor i-a uimit pe membrii familiei de tigani care l-au gazduit timp de 24 de ore cu naturaleatea si adaptabilitatea sa, insa primul lucru care i-a socat pe gabori a fost culoarea pielii acestuia. De cum a intrat in curte Victor i-a surprins pe gabori, fiindca acestia nu vazusera niciodata un negru in persoana. Convinsi ca este vopsit, rromii nu l-au crezut pe Victor ca este negru, pana cand acesta nu s-a dus la raul din spatele casei, unde s-a spalat cu apa rece si sapun. Incantati de lipsa de pretentii a lui Victor tiganii gabori au declarat: “parca s-a nascut in satra. S-a adaptat din prima secunda la stilul nostru de viata”.

Desi originar din Africa, Victor a demonstrat ca in sangele lui exista si o pictura de sange de gabor, el reusind in doar cateva minute sa vanda pe strada unor necunoscuti o galeata din tabla, realizata manual de el impreuna cu Gabi, capul familiei in care a stat. El si-a castigat astfel dreptul la masa dupa cum spun tiganii, pentru care “daca nu muncesti, nu mananci”.

“A fost o experienta extraordinara pentru mine. Stiam destul de multe despre cultura rromilor, insa despre gabori nu stiam atat de multe lucruri. Cred ca oricine ar trebui sa petreaca macar  24 de ore in compania lor pentru a vedea ca viata poate sa fie frumoasa si fara prea multe satisfactii financiare” a declarat Victor.

Cum s-a descurcat Victor Yila, dar si alte vedete, in satra de tigani gabori de la Sovata puteti vedea incepand cu 22 iunie, de luni pana joi, de la ora 22.00, la Kanal D!

DISTRIBUIȚI