Acasă Actualitate Vedetele vor spune “Serviti, va rog!”

Vedetele vor spune “Serviti, va rog!”

455
0
DISTRIBUIȚI

Ospitalitatea romaneasca este proverbiala, insa cand aceasta ospitalitate mai vine si din parte unora dintre cele mai iubite si mai sexy vedete din tara, atunci totul se transforma in spectacol in toata regula. Pro Tv pune o parte din vedetele din Romania sa spuna “Serviti, va rog!” din 10 iulie unor oameni simpli veniti in vacanta la o pensiune de 3 margarete de la munte.

In fiecare saptamana din aceasta vara, 4 vedete se vor intrece in administrarea si buna functionare a pensiunii de la munte, dar mai ales in rasfatarea si multumirea clientilor de aici oricat de dificili si numerosi ar fi ei.

Vedetele vor face si imposibilul sa multumeasca pretentiosii clienti si asta pentru ca au o motivatie foarte puternica. Fiecare vedeta va lupta timp de o saptamana pentru o familie numeroasa, dar saraca pentru care notiunea de “vacanta” este doar un vis. Cel care va multumi clientii, va ingriji bine pensiunea si va face fata situatiilor de criza aparute, va castiga o vacanta de vis pentru familia numeroasa. Fiecare vedeta va incerca sa-si tina promisiunea facuta familiei pentru care lupta si sa obtina cel mai mare punctaj al saptamanii pentru a castiga vacanta de vis pentru ei.

Misiunea vedetelor nu este deloc simpla si ar pune in dificultate si cea mai experimentata si primitoare gazda. Singurul lucru sigur, simplu si frumos va fi peisajul, pentru ca pensiunea este situata intr-un loc feeric, de unde se vede un peisaj mirific. Numai ca nu se poate spune acelasi lucru si despre ceea ce se va intampla in pensiune, pentru ca vedetele care au acceptat sa intre in aventura “Serviti, va rog!” trebuie sa ofere pensiune completa, cu trei mese pe zi, cafea, gustari, sa faca curat in camere, sa spele, sa calce lenjeriile, sa aiba grija de gospodarie, de gradina de legume, de animalele pe care proprietarii le vor lasa in grija lor. Tot in grija vedetelor pica si distrarea non-stop a clientilor pensiunii, indiferent ca sunt varstnici sau copii, fie ca este prima ora a diminetii sau tarziu, in noapte.

Incepand din 10 iulie, in fiecare vineri si simbata, de la ora 20.30 telespectatorii Pro Tv isi vor vedea vedetele preferate intr-o ipostaza in care nu le-au mai vazut niciodata. Cele patru celebritati vor lua in primire pensiunea de la proprietarii ei si cu pretul dedicarii suta la suta si a noptilor nedormite vor fi nevoiti sa o predea asa cum au gasit-o, dar si cu incasari frumusele si cu renume bun si nepatat. Proprietari multumiti, turisti exigenti, dar satisfacuti si odihniti, pensiune intreaga si o familie cu multi copii fericita sa plece in vacanta, acestea sunt scopurile vedetelor care vor spune din 10 iulie, “Serviti, va rog!” la Pro Tv.

DISTRIBUIȚI