Acasă Actualitate Vedetele vor spune “Serviti, va rog!” din Delta

Vedetele vor spune “Serviti, va rog!” din Delta

693
1
DISTRIBUIȚI

Pro Tv propune telespectatorilor o vara in Delta Dunarii. Intr-o pensiune bine ascunsa printre salcii si stufaris, dar foarte confortabila pentru oaspeti, patru vedete pe saptamana vor fi gazde cu norma intreaga si vor spune “Serviti, va rog!” clientilor veniti in Delta sa se relaxeze.

Incepand cu jumatea lunii iulie, la Pro Tv, in fiecare saptamana, patru vedete vor simti pe pielea lor aventura de a fi gazde de pensiune in Delta Dunarii. Coordonatorul misiunii va fi chiar Nea Marin Barbu, specialistul in folclor al emisiunii “Dansez pentru tine”, care vara trecuta a chinuit vedetele la munte, iar acum lanseaza o noua provocare.

Sarcinile de gazda de pensiune de Delta vor fi aceleasi: gatit, curatenie, spalat, calcat, servit la masa, distrat clientii, ingrijitul animalelor din ograda, insa daca vara trecuta vedetele sareau gardul si cereau vecinilor o cana cu zahar, o paine, un litru de tuica sau o legatura de leustean, de data aceasta de primul vecin ii desparte o calatorie cu barca. Orice cumparatura sau orice pas in afara pensiunii presupune transportul deloc comod si la indemana cu barca.

In fiecare saptamana, cele patru vedete “condamnate” la aventura “Serviti, va rog” din Delta vor avea grija de 4 familii de oaspeti cu copii, mai precis de 15 persoane deloc cuminti si indulgente, venite sa-si petreaca un concediu de rasfat. Daca in relatia cu oamenii vor face tot posibilul sa o scoata la capat cu o mancarica buna, cu un cantec sau o gluma, vedetele vor trebui sa faca fata si animalelor din gradina, iar Nea Marin are pretentia sa fie ingrijite ca la carte. Vacute, capre, gaste, pauni, rate, toate animalele din ograda vor fi rasfatate precum clientii pensiunii, pentru ca de la ele vine o mare parte din hrana necesara.

Fiecare vedeta va munci pe branci pentru a ajuta o familie saraca din Delta. In urma celor 3 zile in care vor fi gazde, clientii vor vota vedeta care le-a fost cea mai draga si care merita statutul de gazda perfecta.

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU