Acasă Actualitate Vedetele PROTV spun “Povesti de pici” pe protv.ro!

Vedetele PROTV spun “Povesti de pici” pe protv.ro!

177
0
DISTRIBUIȚI

De 1 iunie, vedetele Pro Tv se apuca de spus povesti copiilor mai mici sau mai mari care vor intra pe site-ul postului.

Primii care au intrat in aceasta aventura fantastica sunt Amalia Enache cu “Zina zinelor”, Catalin Maruta cu “Printesa si porcul”, Oana Cuzino cu povestea numita “Cum l-a pacalit broscuta pe leu”, Florin Busuioc cu “Stan Bolovan”,  Raluca Arvat cu “Tom Degetel” si Roxana Ciuhulescu cu “Ghicitorul nazdravan”. Amalia Enache este foarte incintata de aceasta aventura care incepe pe site-ul Pro TV si care ii adduce aminte de perioada minunata a copilariei. Citind povestile pentru cei mici Amalia spune ca acestea ii amintesc “cum imi imaginam lumea aceea cand eram mica. E atat de adanc intiparita in mintea mea, de-a dreptul cinematografic. Totul lua nastere in capul meu: palatele, zanele, printesele, Fat-Frumos, Sfarma-Piatra, toti sunt inca parca desenati in mintea mea.” In ceea ce priveste scopul acestei campaniei, vedeta Pro Tv explica: “Citim basme populare, pentru ca nu stiu cati dintre parinti mai fac asta pentru copiii lor. Tentatia televizorului, a desenelor animate e mare, iar a jocurilor pe calculator si mai si. Ne ducem si noi acolo, intr-o zona care celor mici le place in mod deosebit, pe Internet, doar ca le oferim in acest spatiu un strop de poveste” – spune Amalia Enache.

Insa pe tot parcursul lunii iunie, pagina special creata pentru aceasta campanie a site-ului protv.ro va fi invadata de personajele mitice readuse la viata si la glas de Neti Sandu, Andreea Esca, Cristian Tabara, Mihai Dedu, Andreea Liptak, Paula Herlo si multi, multi altii, altii. Povestile, romanesti sau straine, apartin culturilor diverselor popoare si au fost alese chiar de vedetele Pro Tv.

Tot din 1 iunie, conquiztador.ro lanseaza o formula de joc special creata pentru copii, Conquiztador Junior unde micutii se vor putea duela in cunostinte si cistiga premii pe masura!

DISTRIBUIȚI